Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Mikronauty,

Dzień 9 marca plasuje się idealnie pomiędzy Dniem Kobiet przypadającym 8 marca a wspomnieniem liturgicznym 40 męczenników z Sebasty przypadającym 10 marca, kiedy obchodzony jest Dzień Mężczyzn. Z tego też powodu 9 marca obchodzimy Dzień Osób Niebinarnych. Osoby niebinarne istnieją, są z nami w Mikroświecie i nie łapią się w ścisłe definicje "kobiety" ani "mężczyzny".

Z okazji Międzynarodowego Dnia Osób Niebinarnych chcemy wyrazić nasze pełne wsparcie i uznanie dla wszystkich osób, które nie identyfikują się w ramach binarnego podziału płci. W Utopia SA wierzymy, że różnorodność jest naszą siłą, a każdy człowiek zasługuje na szacunek, akceptację i przestrzeń do bycia sobą.

Dziękujemy za Waszą odwagę, autentyczność i wkład w tworzenie świata bardziej otwartego i sprawiedliwego. Niech ten dzień będzie okazją do celebracji Waszej tożsamości oraz przypomnieniem, że jesteście ważne i widziane.

Życzymy Wam, abyście zawsze mogli żyć w zgodzie ze sobą, otoczeni wsparciem i zrozumieniem.

Z wyrazami szacunku
101005704499826634.svg
CEO Utopia SA

• Kocham to! 1
  • Wow 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Są tylko trzy pucie

• Wow 1
Opublikowano
16 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Nieprawda.

Zmień piec.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Opublikowano
4 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Zmień piec.

Dostanę dofinansowanie?

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Dostanę dofinansowanie?

To już zależy od woli Ministra Finansów / Premiera...

Opublikowano
3 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał:

To już zależy od woli Ministra Finansów / Premiera...

Spytam go.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"