Borys Zamycki 6 Opublikowano Środa o 21:04 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Środa o 21:04 Dobry wieczór wszystkim! Nazywam się Borys Zamycki. Przybywam do II FN jako Nandyjczyk, w związku z zawieraną przez nasze państwa umową stowarzyszeniową. Choć w Federacji jestem nowy, to miałem już okazję działać na tych ziemiach we wcześniejszych latach, m.in. w Abachazji. Możliwe, że komuś skojarzą się moje wcześniejsze dane - Mikołaj Patryk Dostojewski. Obecnie planuję dalej pracować nad wszystkimi projektami, które prowadziłem w Nan Di (m.in. język nandyjski), a także rozejrzeć się po FN i zorientować w możliwościach. 4 (-) Borys Zamycki Baron Hipshangu (Nan Di) Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 318 Opublikowano Środa o 21:23 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:23 (edytowane) Hei ohkud! Miło Cię widzieć Borysie. Powoli zbieramy się w komplecie w naszym towarzystwie. Mam nadzieję, że łatwo Ci przyjdzie integracja z tutejszym środowiskiem i będziemy mogli wrócić do prac. Co do kwestii Cesarskiej Szkoły Pułkowej jestem w trakcie rozmów z Prezydentem Waksmanem, aby połączyć nasze szkoły i stworzyć wspólny system edukacji. Także nasze działy za jakiś czas się pojawią na forum, ale prędzej czy później połączymy nasze uczelnie w jedną. No i oczywiście jeśli jesteś zainteresowany zapraszam do Nordackiej Partii Regionów. 😉 Edytowane Środa o 21:24 przez Piotr Romanow 1 Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte II Prezydent IV Republiki Muratyki Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 15 Opublikowano wczoraj o 00:46 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 00:46 Cześć. Miło widzieć Cię i tutaj. 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Benedykt Skrzynecki 17 Opublikowano wczoraj o 08:16 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:16 Dzień dobry. 1 Klon @Artur Kardacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 206 Opublikowano wczoraj o 08:26 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:26 Witam. 1 Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman V kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 9 Opublikowano wczoraj o 10:26 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:26 Witaj i tutaj Borysie! 😄 1 (-) Markus Wettin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 544 Opublikowano wczoraj o 11:17 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:17 Szia! Miło mi Cię widzieć u nas. 14 godzin temu, Borys Zamycki napisał: Choć w Federacji jestem nowy, to miałem już okazję działać na tych ziemiach we wcześniejszych latach, m.in. w Abachazji. Możliwe, że komuś skojarzą się moje wcześniejsze dane - Mikołaj Patryk Dostojewski. Staramy się w Monarchii Kiryjskiej, istniejącej na dawnych terenach m.in. Abachazji kultywować kulturę dawnych właścicieli tych ziem - istnieje abachaska gubernia autonomiczna, ale, że nikt z nas w Abahcazji nie działał, brakuje temu wszystkiemu duszy. Może skusiłbyś się rozejrzeć u nas? 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Zamycki 6 Opublikowano 16 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Miło, że jesteśmy już w większości, jako Nandyjczycy, po tej "drugiej stronie", gotowi do dalszego działania. 18 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Szia! Miło mi Cię widzieć u nas. Staramy się w Monarchii Kiryjskiej, istniejącej na dawnych terenach m.in. Abachazji kultywować kulturę dawnych właścicieli tych ziem - istnieje abachaska gubernia autonomiczna, ale, że nikt z nas w Abahcazji nie działał, brakuje temu wszystkiemu duszy. Może skusiłbyś się rozejrzeć u nas? Muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tą wiadomością. Oczywiście rozejrzę się w Monarchii Kiryjskiej, bo naprawdę zaciekawiło mnie istnienie abachaskiego samorządu. Choć forum Abachazji niestety przepadło, to jednak jestem w posiadaniu pewnych materiałów i treści z Abachazji (nie jest tego wiele, ale zawsze coś), w tym rozpisanych podstaw języka abachazkiego i paru map. Może możnaby na tej podstawie pomyśleć o czymś w rodzaju Muzeum Abachazji? 2 (-) Borys Zamycki Baron Hipshangu (Nan Di) Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi