• Kocham to! 4
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Hei ohkud, Nordatidi! / Dobry wieczór, Nordatczycy!

Borys Zamycki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

Dobry wieczór wszystkim!

Nazywam się Borys Zamycki. Przybywam do II FN jako Nandyjczyk, w związku z zawieraną przez nasze państwa umową stowarzyszeniową.

Choć w Federacji jestem nowy, to miałem już okazję działać na tych ziemiach we wcześniejszych latach, m.in. w Abachazji. Możliwe, że komuś skojarzą się moje wcześniejsze dane - Mikołaj Patryk Dostojewski.

Obecnie planuję dalej pracować nad wszystkimi projektami, które prowadziłem w Nan Di (m.in. język nandyjski), a także rozejrzeć się po FN i zorientować w możliwościach.

• Kocham to! 4

(-) Borys Zamycki

Baron Hipshangu (Nan Di)

Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski

spacer.png

Opublikowano

• NIO: 2611220030

• NIO: 2611220030

Hei ohkud!

Miło Cię widzieć Borysie. Powoli zbieramy się w komplecie w naszym towarzystwie. Mam nadzieję, że łatwo Ci przyjdzie integracja z tutejszym środowiskiem i będziemy mogli wrócić do prac.

Co do kwestii Cesarskiej Szkoły Pułkowej jestem w trakcie rozmów z Prezydentem Waksmanem, aby połączyć nasze szkoły i stworzyć wspólny system edukacji. Także nasze działy za jakiś czas się pojawią na forum, ale prędzej czy później połączymy nasze uczelnie w jedną.

No i oczywiście jeśli jesteś zainteresowany zapraszam do Nordackiej Partii Regionów. 😉 

Edytowane przez Piotr Romanow
    • Kocham to! 1

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte
    II Prezydent IV Republiki Muratyki
    Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu

p.romanoff@meil.nan

Opublikowano
  • NIO: 1609230033

• NIO: 1609230033

Witam. 

• Lubię to 1

Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin 

Były Premier II Federacji Nordackiej 

Kongresman V kadencji 

Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej 

II Prezydent II Federacji Nordackiej 

816969640_100895599741633765(1).png.7a67183fdb10829777c420f9e0f669a0.png

1260.png

Opublikowano

Szia! Miło mi Cię widzieć u nas.

14 godzin temu, Borys Zamycki napisał:

Choć w Federacji jestem nowy, to miałem już okazję działać na tych ziemiach we wcześniejszych latach, m.in. w Abachazji. Możliwe, że komuś skojarzą się moje wcześniejsze dane - Mikołaj Patryk Dostojewski.

Staramy się w Monarchii Kiryjskiej, istniejącej na dawnych terenach m.in. Abachazji kultywować kulturę dawnych właścicieli tych ziem - istnieje abachaska gubernia autonomiczna, ale, że nikt z nas w Abahcazji nie działał, brakuje temu wszystkiemu duszy. Może skusiłbyś się rozejrzeć u nas?

• Kocham to! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych
    i Premier II Federacji Nordackiej

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Miło, że jesteśmy już w większości, jako Nandyjczycy, po tej "drugiej stronie", gotowi do dalszego działania.

18 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Szia! Miło mi Cię widzieć u nas.

Staramy się w Monarchii Kiryjskiej, istniejącej na dawnych terenach m.in. Abachazji kultywować kulturę dawnych właścicieli tych ziem - istnieje abachaska gubernia autonomiczna, ale, że nikt z nas w Abahcazji nie działał, brakuje temu wszystkiemu duszy. Może skusiłbyś się rozejrzeć u nas?

Muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tą wiadomością. Oczywiście rozejrzę się w Monarchii Kiryjskiej, bo naprawdę zaciekawiło mnie istnienie abachaskiego samorządu.

Choć forum Abachazji niestety przepadło, to jednak jestem w posiadaniu pewnych materiałów i treści z Abachazji (nie jest tego wiele, ale zawsze coś), w tym rozpisanych podstaw języka abachazkiego i paru map. Może możnaby na tej podstawie pomyśleć o czymś w rodzaju Muzeum Abachazji?

• Kocham to! 2

(-) Borys Zamycki

Baron Hipshangu (Nan Di)

Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski

spacer.png