Borys Zamycki 119 Opublikowano 26 Lutego 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Udost臋pnij Opublikowano 26 Lutego Dobry wiecz贸r wszystkim! Nazywam si臋 Borys Zamycki. Przybywam do II FN jako Nandyjczyk, w zwi膮zku z zawieran膮 przez nasze pa艅stwa umow膮 stowarzyszeniow膮. Cho膰 w Federacji jestem nowy, to mia艂em ju偶 okazj臋 dzia艂a膰 na tych ziemiach we wcze艣niejszych latach, m.in. w Abachazji. Mo偶liwe, 偶e komu艣 skojarz膮 si臋 moje wcze艣niejsze dane - Miko艂aj Patryk Dostojewski. Obecnie planuj臋 dalej pracowa膰 nad wszystkimi projektami, kt贸re prowadzi艂em w Nan Di (m.in. j臋zyk nandyjski), a tak偶e rozejrze膰 si臋 po FN i zorientowa膰 w mo偶liwo艣ciach. 4 (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipshangu (Nan Di) Kiedy艣 znany jako Miko艂aj Patryk Dostojewski 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Peetri Romanaav 559 Opublikowano 26 Lutego 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udost臋pnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Hei ohkud! Mi艂o Ci臋 widzie膰 Borysie. Powoli zbieramy si臋 w komplecie w naszym towarzystwie. Mam nadziej臋, 偶e 艂atwo Ci przyjdzie integracja z tutejszym 艣rodowiskiem i b臋dziemy mogli wr贸ci膰 do prac. Co do kwestii Cesarskiej Szko艂y Pu艂kowej jestem w trakcie rozm贸w z Prezydentem Waksmanem, aby po艂膮czy膰 nasze szko艂y i stworzy膰 wsp贸lny system edukacji. Tak偶e nasze dzia艂y za jaki艣 czas si臋 pojawi膮 na forum, ale pr臋dzej czy p贸藕niej po艂膮czymy nasze uczelnie w jedn膮. No i oczywi艣cie je艣li jeste艣 zainteresowany zapraszam do Nordackiej Partii Region贸w. 馃槈聽 Edytowane 26 Lutego przez Piotr Romanow 1 Peetri聽Romanaav Jego Najja艣niejsza Imperatorska Mo艣膰, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Ksi膮偶e Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte Minister Sportu w rz膮dzie Boles艂awa Kirian贸o von Hohenburga II Prezydent IV Republiki Muratyki By艂y Prezydent Ule艅ski Azymuckiego Ulenu p.romanoff@meil.nan Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Andrzej Ordy艅ski 462 Opublikowano 27 Lutego 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Udost臋pnij Opublikowano 27 Lutego Cze艣膰. Mi艂o widzie膰 Ci臋 i tutaj. 馃檪 2 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
艁ukasz Benedykt Skrzynecki 68 Opublikowano 27 Lutego 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Udost臋pnij Opublikowano 27 Lutego Dzie艅 dobry. 1 JE 艁ukasz Benedykt Skrzynecki herbu Kozio艂 聽 Klon @Artur Kardacz 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Henryk Ziemia艅ski de Harlin la Sparasan 348 Opublikowano 27 Lutego NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udost臋pnij Opublikowano 27 Lutego Witam.聽 1 Jego Ekscelencja mgr. net聽Henryk Ziemia艅ski de Harlin la Sparasan OSI聽 Arcybiskup achkovski聽 Prymas II Federacji Nordackiej聽 Minister sprawiedliwo艣ci聽 Prefekt Kongregacji ds. Ko艣cio艂a i Duchowie艅stwa聽 Hrabia Bari聽 Baron Andalo聽 Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Markus Wettin 153 Opublikowano 27 Lutego 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Udost臋pnij Opublikowano 27 Lutego Witaj i tutaj Borysie! 馃槃聽 1 (-) Maarik Vettari Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Boles艂aw Kirian贸o von Hohenburg 900 Opublikowano 27 Lutego 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Udost臋pnij Opublikowano 27 Lutego Szia! Mi艂o mi Ci臋 widzie膰 u nas. 14 godzin temu, Borys Zamycki napisa艂: Cho膰 w Federacji jestem nowy, to mia艂em ju偶 okazj臋 dzia艂a膰 na tych ziemiach we wcze艣niejszych latach, m.in. w Abachazji. Mo偶liwe, 偶e komu艣 skojarz膮 si臋 moje wcze艣niejsze dane - Miko艂aj Patryk Dostojewski. Staramy si臋 w Monarchii Kiryjskiej, istniej膮cej na dawnych terenach m.in. Abachazji kultywowa膰 kultur臋 dawnych w艂a艣cicieli tych ziem - istnieje abachaska gubernia autonomiczna, ale, 偶e nikt z nas w Abahcazji nie dzia艂a艂, brakuje temu wszystkiemu duszy. Mo偶e skusi艂by艣 si臋 rozejrze膰 u nas? 1 Boles艂aw Kirian贸o von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Miko艂aj III "Gdy gardzisz msz膮 i pierogiem: Id藕偶e sobie z Panem Bogiem! A kto pro艣by nie pos艂ucha: W imi臋 Ojca, Syna, Ducha!" 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Borys Zamycki 119 Opublikowano 28 Lutego 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Autor Udost臋pnij Opublikowano 28 Lutego Mi艂o, 偶e jeste艣my ju偶 w wi臋kszo艣ci, jako Nandyjczycy, po tej "drugiej stronie", gotowi do dalszego dzia艂ania. 18 godzin temu, Boles艂aw Kirian贸o von Hohenburg napisa艂: Szia! Mi艂o mi Ci臋 widzie膰 u nas. Staramy si臋 w Monarchii Kiryjskiej, istniej膮cej na dawnych terenach m.in. Abachazji kultywowa膰 kultur臋 dawnych w艂a艣cicieli tych ziem - istnieje abachaska gubernia autonomiczna, ale, 偶e nikt z nas w Abahcazji nie dzia艂a艂, brakuje temu wszystkiemu duszy. Mo偶e skusi艂by艣 si臋 rozejrze膰 u nas? Musz臋 przyzna膰, 偶e jestem bardzo pozytywnie zaskoczony t膮 wiadomo艣ci膮. Oczywi艣cie rozejrz臋 si臋 w Monarchii Kiryjskiej, bo naprawd臋 zaciekawi艂o mnie istnienie abachaskiego samorz膮du. Cho膰 forum Abachazji niestety przepad艂o, to jednak jestem w posiadaniu pewnych materia艂贸w i tre艣ci z Abachazji (nie jest tego wiele, ale zawsze co艣), w tym rozpisanych podstaw j臋zyka abachazkiego i paru map. Mo偶e mo偶naby na tej podstawie pomy艣le膰 o czym艣 w rodzaju Muzeum Abachazji? 2 (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipshangu (Nan Di) Kiedy艣 znany jako Miko艂aj Patryk Dostojewski 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋