Markus Wettin 9 Opublikowano 20 Lutego Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Dobry wieczór Nordato! Nazywam się Markus Wettin, choć być może niektórzy kojarzą mnie z dawnych lat jako Feliksa Spirkina. Przybywam z Imperium Nandyjskiego oraz z Księstwa Sarmacji. Cieszę się, że wreszcie udało mi się dotrzeć do Waszego kraju, ponieważ kontynent nordacki zawsze był mi szczególnie bliski. Z nadzieją na przyszłość, pełną współpracy i wzajemnego szacunku, witam Was raz jeszcze serdecznie! 😄 4 (-) Markus Wettin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 370 Opublikowano 21 Lutego Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Dzień dobry! Niezmiernie miło mi jest powitać szanownego Pana w II Federacji Nordackiej 😄 Mam nadzieję, że ponownie poczuje Pan tego nordackiego ducha, który dalej jest w naszej społeczności. W razie pytań służę pomocą! 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter V Prezydent II Federacji Nordackiej były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 359 Opublikowano 21 Lutego Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Witamy już oficjalnie i zapraszamy do współpracy. Dużo rzeczy mamy jeszcze w budowie, ale się powoli rozwijamy. Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 206 Opublikowano Środa o 15:10 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:10 Serdecznie witam panie Markusie. Proszę się rozgościć. Pozwolę spytać o pańskie zainteresowania? Jeśli pan interesuje się polityką, to zapraszam do Koalicji Konserwatywnej, która jest obecnie jedną z głównych sił politycznych naszego narodu. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman V kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 318 Opublikowano Środa o 15:30 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:30 Hei homikud! Wybacz, że nie przywitałem Cię wcześniej, ale pamięć imperatora na prawo sobie czasami zapomnieć o obowiązkach. Witaj w FNie i przyzwyczajaj się do nowego domu. 😉 Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte II Prezydent IV Republiki Muratyki Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 9 Opublikowano wczoraj o 10:25 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:25 Dziękuję bardzo serdecznie za miłe przywitanie! 18 godzin temu, Piotr Romanow napisał: Hei homikud! Wybacz, że nie przywitałem Cię wcześniej, ale pamięć imperatora na prawo sobie czasami zapomnieć o obowiązkach. Witaj w FNie i przyzwyczajaj się do nowego domu. 😉 Nie śmiałbym mieć pretensji do Waszej Imperatorskiej Mości! Powoli zaczynam się rozgaszczać. 😄 1 (-) Markus Wettin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Benedykt Skrzynecki 17 Opublikowano wczoraj o 11:10 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:10 Witam serdecznie. 1 Klon @Artur Kardacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi