Andrzej Ordyński 462 Opublikowano 7 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 29 minut temu, Burek napisał: A może ma po prostu ciekawsze rzeczy do roboty? Ciekawsze niż siedzenie z nami na discordziku i spamowanie na forum? Nie sądzę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 7 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 3 minuty temu, Andrzej Ordyński napisał: Ciekawsze niż siedzenie z nami na discordziku i spamowanie na forum? Nie sądzę. Relujesz. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 7 Kwietnia Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2 minuty temu, Andrzej Ordyński napisał: Ciekawsze niż siedzenie z nami na discordziku i spamowanie na forum? Nie sądzę. Brat mógł napisać posta w dowolnym spośród tysięcy języków, a wybrał akurat język prawdy. 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 559 Opublikowano 8 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Szanowni, Na wszystko kiedyś przyjdzie kres. Partia jak jej wódz przeszła w cień swojego niegdysiejszego blasku. Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte Minister Sportu w rządzie Bolesława Kirianóo von Hohenburga II Prezydent IV Republiki Muratyki Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 341 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Ale jak ta partia ledwo co zaczęła działać. Gdzie tu miniony blask? Przed jej powołaniem? 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 559 Opublikowano 8 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2 godziny temu, August de la Sparasan napisał: Ale jak ta partia ledwo co zaczęła działać. Gdzie tu miniony blask? Przed jej powołaniem? Zawsze się znajdzie jakiś maruda. Chciałem być miły dla Ewe. :x Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte Minister Sportu w rządzie Bolesława Kirianóo von Hohenburga II Prezydent IV Republiki Muratyki Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 8 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Kuledzy dalej liczą, że zdobędą jej rękę. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 559 Opublikowano 8 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Kuledzy dalej liczą, że zdobędą jej rękę. Szanowny, A na cóż mi ręka Ewe? Gdyż me serce ciągle cierpi po Aleksandrze i nieudanym związku z @Sophie. Nie dla mnie to, ja po prostu okazuję dobroć. 2 Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte Minister Sportu w rządzie Bolesława Kirianóo von Hohenburga II Prezydent IV Republiki Muratyki Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 341 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Mi tym bardziej niepotrzebna, bo nie zbieram rąk. Zresztą kto normalny kolekcjonuje ręce? NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 559 Opublikowano 8 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 3 minuty temu, August de la Sparasan napisał: Mi tym bardziej niepotrzebna, bo nie zbieram rąk. Zresztą kto normalny kolekcjonuje ręce? Może Kirowie mają jakieś dziwne fetysze, o których istnieniu nie wiemy? Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte Minister Sportu w rządzie Bolesława Kirianóo von Hohenburga II Prezydent IV Republiki Muratyki Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 341 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia No dawniej mogli zbierać, ale uszy, nie ręce, i nie byle kogo, tylko wrogów. Więc jak dla mnie jest różnica. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 559 Opublikowano 8 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Jest różnica, ależ oczywiście. Tylko pytanie, czy znamy się na tyle na ich fetyszach żeby o nich głośno mówić? Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte Minister Sportu w rządzie Bolesława Kirianóo von Hohenburga II Prezydent IV Republiki Muratyki Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 341 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Nieskromnie pochwalę się, iż swoje tam wiem, w końcu miałem swój udział w wymyślaniu, a właściwie opracowywaniu, sfery narracyjno - historycznej Kiriów i Kirymu jako takiego. Stąd jeśli ktoś uważa ich kulturę za niedorobioną - proszę obwiniać o owo niedorobienie mnie. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 559 Opublikowano 9 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 10 godzin temu, August de la Sparasan napisał: Nieskromnie pochwalę się, iż swoje tam wiem, w końcu miałem swój udział w wymyślaniu, a właściwie opracowywaniu, sfery narracyjno - historycznej Kiriów i Kirymu jako takiego. Stąd jeśli ktoś uważa ich kulturę za niedorobioną - proszę obwiniać o owo niedorobienie mnie. No to nie wiem co Szanowny Bolesław miał na myśli mówiąc o tej ręce. Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte Minister Sportu w rządzie Bolesława Kirianóo von Hohenburga II Prezydent IV Republiki Muratyki Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 9 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 3 godziny temu, Peetri Romanaav napisał: No to nie wiem co Szanowny Bolesław miał na myśli mówiąc o tej ręce. Literówka. Chodziło oczywiście o jej chętkę (do małżeństwa), a nie rękę. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi