Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czcigodny Kongresie,

niniejszym z powodów dalej opisanych składam swoją dymisję z urzędu Sędziego Najwyższego II Federacji Nordackiej.

O ile oceniam swoją pracę za wykonywaną przyzwoicie, obiektywnie i bez zabarwień politycznych, to nie jestem w stanie pogodzić pełnionego urzędu z funkcją Przewodniczącego Federalnej Komisji Wyborczej ani z moimi ambicjami oraz planami na działalność w mikronacjach. Sprawy wyborcze dalej pozostały bez rozpatrzenia, a organom władzy nie udało znaleźć się dodatkowych Sędziów Federalnych zdolnych do wydania wyroku w ich sprawie. Co więcej, trudno jest być aktywnie zaangażowanym w lwią część dziejącej się w państwie aktywności i utrzymywać przy tym bezstronność.

W obliczu pojawienia się na horyzoncie możliwości powrotu do służby dawnego Sędziego Najwyższego, Benjamina Robingrena, decyduję się podać do dymisji wraz z potwierdzeniem woli kandydowania na urzęd przez wzmienionego. Mam nadzieję, że moja wola zostanie uszanowana przez Kongres i Premiera.

DW: @Benjamin Romanow@Henryk Ziemiański@Benjamin Romanow

Z wyrazami estymy

100849705767928351.svg

• Lubię to 1
  • Wow 1
  • Smuteczek 1

podpis: Leonid Repulijski
Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin

Opublikowano

Jestem zasmucony z powodu prośby o dymisję, myślę, że następny Sędzia Najwyższy powinien być taki oczytany jak ty. 

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  książę  kardynał  Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

• Dodaj nową pozycję...