AleksanderNovak 106 Opublikowano 12 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 (edytowane) Prezentujemy stary dokumentalny materiał filmowy wyprodukowany przez wytwórnię Kinematografia Westlandzka w dniach 26-27 sierpnia 2021 roku pod tytułem "Propagita o Azymutii". Treść tej taśmy obnaża druzgocącą prawdę na temat zbrodni popełnionych na Westlandczykach podczas muratyckiej okupacji Westlandu w 2020 roku poprzez rzetelne przedstawienie bezpośrednich dowodów tych kryminalnych ciężkich przestępstw zazwyczaj dokonywanych przez muratyckie służby mundurowe oraz muratyckich urzędników-okupatorów. Do dziś jedynie nieliczni zostali pociągnięci do bezwzględnej odpowiedzialności karnej. GDZIE JEST PROKURATURA, JA SIĘ PYTAM??! GDZIE JEST ZAOSTRZONY RYGOR KARNY W TYM KRAJU?!!!! OGLĄDAJ Edytowane 12 Lipca 2024 przez AleksanderNovak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 12 Lipca 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 Natrafiłem już na to kiedyś, ale wciąż wstrząsające. Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 12 Lipca 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 Spadłem z krzesła, takie to dobre. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 12 Lipca 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 Myślicie, że Westland doczeka się kiedyś sprawiedliwości i otrzyma parę tysięcy niewolników z Muratyki w ramach rekompensaty? Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joahim von Ribertrop 41 Opublikowano 12 Lipca 2024 NIO: 1412210018 NIO: 1412210018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 6 godzin temu, AleksanderNovak napisał: wyprodukowany przez wytwórnię Kinematografia Westlandzka Która mi nawet za niego nie zapłaciła ? (Chyba powinienem w końcu ukryć tą abominację. I większość filmów z tamtego kanału.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 86 Opublikowano 13 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2024 Kawał historii by wtedy przepadł. Zostawta co przyszłym pokoleniom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 347 Opublikowano 13 Lipca 2024 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2024 13 hodin temu', Joahim von Ribertrop povede'l: Która mi nawet za niego nie zapłaciła ? (Chyba powinienem w końcu ukryć tą abominację. I większość filmów z tamtego kanału.) Przecież to arcydzieło zetpeńskiej kinematografii... 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksanderNovak 106 Opublikowano 13 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2024 (edytowane) Trzeba to zabezpieczyc idę to pobrać na dysk twardy, jeśli chcecie to mnie pozwijcie mam w dupie prawa autorskie Edytowane 13 Lipca 2024 przez AleksanderNovak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 13 Lipca 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2024 Już pobrałem, razem z miniaturkami. Jeżeli Joahim usunie, reuploady pojawią się na kiriańskim kanale YT... 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi