Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Partia Pracy Muratyki (PP)

Logo PPM

Liczba członków:

95 (? 5)

Ideologia:

Centrolewicowe poglądy, prawa pracowników, opieka społeczna, państwo dobrobytu.

Poglądy gospodarcze:

Społeczna gospodarka rynkowa, regulowany kapitalizm.

Opis:

Tradycyjna partia o centrolewicowych poglądach. PP wierzy w budowanie silnych, zjednoczonych społeczności poprzez inwestowanie w programy socjalne, edukacyjne oraz promowanie wartości narodowych.

Opublikowano

Lider się zgłasza do akcji. #DefaszyzacjaMuratyki

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Senat Partii ogłasza zmianę nazwy i loga.

100895599741632757_t.png100895599741632756_t.png

P34390514D6352787G.jpg&f=1&nofb=1&ipt=23

Partia Pracy Muratyki powstała w proteście wobec pogarszającej się sytuacji materialnej muratyckich pracowników. Mamy dość pracowania ponad siły za pensje rosnące wolniej od inflacji. Mamy prawo żądać o państwa godnych warunków pracy, godnego mieszkania i godnej płacy. Nikt nie powinien być pozostawiony samemu sobie.

Chcemy zbudować nowoczesne państwo dobrobytu, bo stać nas na to. Nie wierzmy w bajki demagogów, którzy mowią, że to jeszcze nie czas na prawa pracownicze, jeszcze za wcześnie na programy socjalne i jeszcze nasza gospodarka nie rozwinęła się wystarczająco, żeby państwo budowało mieszkania na wynajem. Rozwój dla samego rozwoju to ideologia komórki nowotworowej. Rozwój gospodarczy ma być dla nas środkiem do celu, a nie celem samym w sobie. Bo prawdziwym celem jest dobrobyt i dobrostan naszych obywateli.

Bądźcie częścią tej zmiany, dołączcie do Partii Pracy Muratyki!

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niniejszym składam dymisję ze stanowiska prezesa partii. Proszę potencjalnego nowego prezesa zachowanie dziedzictwa partii, jej symboliki i ideologii.

Moja decyzja jest przemyślana, ostateczna i nieodwołalna, a wynika z chęci wycofania się z życia politycznego, aby ułatwić mojemu organizmowi walkę z realiozą.

Dw: @Waksman