Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Włodzimierz Surmiak napisał:

Dopóki Pan żyje? Czy jest tutaj drugie dno? 

Może zaraz Pan zacznie pisać, że Koalicja Konserwatywna planuje na Pana życie zamach? 

Jestem już po jednym zamachu. Jak to mówią - umarłem, ale przeżyłem, także nie, nie będę siał dezinformacji w przeciwieństwie do niektórych jegomościów.

Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

Jestem już po jednym zamachu. Jak to mówią - umarłem, ale przeżyłem, także nie, nie będę siał dezinformacji w przeciwieństwie do niektórych jegomościów.

Czyli wierzy Pan jednak w Boga? To dzięki jemu ingerencji musiał Pan przeżyć. 

Opublikowano
1 minutę temu, Włodzimierz Surmiak napisał:

Czyli wierzy Pan jednak w Boga? To dzięki jemu ingerencji musiał Pan przeżyć. 

Oczywiście, że wierzę. Ja wierzę w takiego fajnego Boga, co wszystkich kocha. Serdecznie polecam pogadać z nim od czasu do czasu, może on Panu wytłumaczy kilka kwestii ?

Opublikowano
1 minutę temu, Waksman napisał:

Oczywiście, że wierzę. Ja wierzę w takiego fajnego Boga, co wszystkich kocha. Serdecznie polecam pogadać z nim od czasu do czasu, może on Panu wytłumaczy kilka kwestii ?

Mój Bóg też wszystkich kocha, nawet Pana i wierzy w to, że każdy kiedyś wyjdzie na prostą i pozbędzie się grzechu. 

Opublikowano
3 minuty temu, Włodzimierz Surmiak napisał:

Mój Bóg też wszystkich kocha, nawet Pana i wierzy w to, że każdy kiedyś wyjdzie na prostą i pozbędzie się grzechu. 

No to świetnie. Obawiam się jednak, że Pana Bóg z moim średnio by się dogadał. Ale fajnie, że mamy swoich Bogów ?

Opublikowano
2 minuty temu, Włodzimierz Surmiak napisał:

To czemu jeśli Pana Bóg nas kocha, to każe nam się zmieniać? Czemu głosi Pan przeciwko LGBT i innych mniejszościach? Czy to jest hipokryzja? 

Opublikowano
13 hodin temu', Waksman povede'l:

Jestem już po jednym zamachu. Jak to mówią - umarłem, ale przeżyłem

Czy mowa o słynnym zamachu Taka Sewybrała?

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
5 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Czy mowa o słynnym zamachu Taka Sewybrała?

Nie. Mowa o słynnym zamachu zorganizowanym przez Ferdynanda Dugosza. Na szczęście mu się nie udało.

// Kontekst historyczny - Dugosz w I FN (pod innymi personaliami) zgadał się z Wespuccim, że trzeba mnie zabić nie mówiąc mi o tym i licząc na to, że ja się na to zgodzę. Wespucci widząc mój "wkurw" się wycofał i próbował odkręcić, a Dugosz się obraził XD. To było przy odsłonięciu mojego pomnika na Aleji Sław i Sławków w Krasnodarsku w Volkianie.