Waksman 1 340 Opublikowano 22 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 2 minuty temu, Włodzimierz Surmiak napisał: Bóg który stworzył cały świat. Czy to takie trudne do zrozumienia? Może oprócz LFBT jeszcze Pan wierzy w ewolucję? Nie no, wszyscy wiemy, że ludzie to marna kopia makaki bastiońskiej. Ale okej, rozumiem, że ma Pan w głowie urojoną religię - każdy ma prawo do takich rzeczy. Ja też mam swoje urojenia. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Włodzimierz Surmiak Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Teraz, Waksman napisał: Nie no, wszyscy wiemy, że ludzie to marna kopia makaki bastiońskiej. Ale okej, rozumiem, że ma Pan w głowie urojoną religię - każdy ma prawo do takich rzeczy. Ja też mam swoje urojenia. Urojenia się leczy. Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 2 minuty temu, Włodzimierz Surmiak napisał: Urojenia się leczy. Nie pozdrawiam. Może jeszcze wyślę mnie Pan na leczenie od homoseksualizmu? Uprzedzam, że to nie choroba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 23 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 22 godziny temu, Oliwier Dymarski napisał: Może jeszcze wyślę mnie Pan na leczenie od homoseksualizmu? Uprzedzam, że to nie choroba. Niestety w naszym społeczeństwie dalej są tacy, którzy twierdzą, że bycie innej orientacji niż hetero jest chorobą psychiczną, którą należy leczyć. Ja tylko tym ludziom współczuje, bo posiadanie tak niskiego poziomu wiedzy powinno się "leczyć" zdecydowanie bardziej, niż ten cały homoseksualizm ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Włodzimierz Surmiak Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 10 minut temu, Waksman napisał: Niestety w naszym społeczeństwie dalej są tacy, którzy twierdzą, że bycie innej orientacji niż hetero jest chorobą psychiczną, którą należy leczyć. Ja tylko tym ludziom współczuje, bo posiadanie tak niskiego poziomu wiedzy powinno się "leczyć" zdecydowanie bardziej, niż ten cały homoseksualizm ? Dobrze że przynajmniej w tym się zgadzamy. LGGBT powinno się leczyć, przymusowo. Taka dewiacja i zboczenie nie jest naturalna. Jak ma Pan problem z kolanem, to też udaje się do lekarza. Z tym też trzeba pójść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Teraz, Włodzimierz Surmiak napisał: Dobrze że przynajmniej w tym się zgadzamy. LGGBT powinno się leczyć, przymusowo. Taka dewiacja i zboczenie nie jest naturalna. Jak ma Pan problem z kolanem, to też udaje się do lekarza. Z tym też trzeba pójść. Ale my nie mamy problemu z naszą orientacją, to Pan z nią ma problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 23 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 6 minut temu, Włodzimierz Surmiak napisał: Dobrze że przynajmniej w tym się zgadzamy. LGGBT powinno się leczyć, przymusowo. Taka dewiacja i zboczenie nie jest naturalna. Jak ma Pan problem z kolanem, to też udaje się do lekarza. Z tym też trzeba pójść. Zabawne jest porównywanie homoseksualizmu do bólu kolana ? Z tego co wiem bycie homo nie boli. Boli tylko zakute łby prawaków, którzy robią z tego wielkie "halo". To smutne, że nie dajecie ludziom żyć tak, jak chcą. Czy przyzna Pan, że jest Pan zwolennikiem totalitarnych ideologii? Bo trochę tak to wygląda... Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Włodzimierz Surmiak Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 2 minuty temu, Waksman napisał: Zabawne jest porównywanie homoseksualizmu do bólu kolana ? Z tego co wiem bycie homo nie boli. Boli tylko zakute łby prawaków, którzy robią z tego wielkie "halo". To smutne, że nie dajecie ludziom żyć tak, jak chcą. Czy przyzna Pan, że jest Pan zwolennikiem totalitarnych ideologii? Bo trochę tak to wygląda... Jestem daleko od totalitaryzmu. Lecz prawo powinno regulować takie dewiacje i zboczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Teraz, Włodzimierz Surmiak napisał: Jestem daleko od totalitaryzmu. Lecz prawo powinno regulować takie dewiacje i zboczenie. Głupotę również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 23 Maja 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 1 minutę temu, Włodzimierz Surmiak napisał: Jestem daleko od totalitaryzmu. Lecz prawo powinno regulować takie dewiacje i zboczenie. Zgadzam się z Panem Surmiakiem. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 2 minuty temu, Henryk Ziemiański napisał: Zgadzam się z Panem Surmiakiem. Pan się tak tylko na wszystko zgadza i popiera, może czas wziąć się do działania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 23 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 4 minuty temu, Henryk Ziemiański napisał: Zgadzam się z Panem Surmiakiem. Nie jestem w stanie uwierzyć, że właśnie czytam wypowiedź MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI. Czy @Premier ma zamiar coś z tym zrobić? To jest nienormalne, żeby ktoś, kto ma zajmować się sprawiedliwością dopuszczał się pisania takich rzeczy. @Henryk Ziemiański zgadza się Pan z tym, że osoby o innej orientacji powinny być poddawane "leczeniu"? O jakim leczeniu mowa? Rażenie prądem po jajach? Czy może ucięcie gonadów? Za jakim rozwiązaniem jest UPO? Chętnie poznamy stanowisko przewodniczącego tej partii. Może w końcu otworzy się okienko na jej całkowitą delegalizację. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 On 23. 5. 2024 at 22:12, Waksman povede'l: Nie jestem w stanie uwierzyć, że właśnie czytam wypowiedź MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI. Czy @Premier ma zamiar coś z tym zrobić? To jest nienormalne, żeby ktoś, kto ma zajmować się sprawiedliwością dopuszczał się pisania takich rzeczy. W naszym kraju obowiązuje wolność słowa. Nie będziemy cenzurować naszego obywatela tylko dlatego, że się nie zgadzamy z jego poglądami. Bądźmy poważni... Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 W dniu 1.06.2024 o 15:32, Leonid Repulijski napisał: W naszym kraju obowiązuje wolność słowa. Nie będziemy cenzurować naszego obywatela tylko dlatego, że się nie zgadzamy z jego poglądami. Bądźmy poważni... Co innego wolność słowa, a co innego mowa nienawiści i groźby w kierunku opozycji. Akceptowanie takiego zachowania ze strony rządzących tylko pokazuje, na jak wysokim poziomie jest u was kolesiostwo. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 W prawie nordackim nie ma absurdalnego (ze względu na niemożność istnienia razem z domniemaniem niewinności) konceptu "mowy nienawiści". Jeżeli zamierza Pan stwierdzić, że może i nie ma, ale tylko dlatego, że prawo jest gupie, to może Pan sobie darować, wszyscy to już słyszeliśmy. Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: W prawie nordackim nie ma absurdalnego (ze względu na niemożność istnienia razem z domniemaniem niewinności) konceptu "mowy nienawiści". Jeżeli zamierza Pan stwierdzić, że może i nie ma, ale tylko dlatego, że prawo jest gupie, to może Pan sobie darować, wszyscy to już słyszeliśmy. Przepisy o groźbach karalnych, zniesławieniu i pomówieniach określa Pan "głupim prawem"? W sumie to by było zrozumiałe patrząc na wasze macosze podejście do tych spraw. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 1 minutę temu, Waksman napisał: Przepisy o groźbach karalnych, zniesławieniu i pomówieniach określa Pan "głupim prawem"? W sumie to by było zrozumiałe patrząc na wasze macosze podejście do tych spraw. Nie, brak przepisów o mowie nienawiści określam "głupim prawem", a właściwie nie ja, tylko Pan moimi ustami. Różnicę między tym wymysłem a realnymi przepisami o groźbach i zniesławieniu opisałem dwa posty wyżej. Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 1 godzinę temu, Waksman napisał: Przepisy o groźbach karalnych, zniesławieniu i pomówieniach określa Pan "głupim prawem"? W sumie to by było zrozumiałe patrząc na wasze macosze podejście do tych spraw. Ma Pan czelność żądać karania za zniesławienia i pomówienia równocześnie nazywając JCM Jakuba Wiśniowieckiego "randomem"? Proszę spojrzeć na siebie. piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi