Waksman 1 340 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 @Obywatel Federacji @Mieszkaniec @Obywatel Hawilandu @Obywatel Insulii 2 9 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Nie ma lepszego od Kaspara Wspaniałego! ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zaimki: ta osoba/tej osoby Zaimki: ta osoba/tej osoby Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Wyrazy uznania, za kolejne świetne wydanie ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Sikorski 22 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zajebiste!!! Nie mam innych słów, żeby wyrazić mój zachwyt! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Serdecznie dziękuję za słowa uznania ?? Kolejne wydanie będzie jeszcze lepsze, obiecuję! 4 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 15 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 9 godzin temu, Waksman napisał: Serdecznie dziękuję za słowa uznania ?? Kolejne wydanie będzie jeszcze lepsze, obiecuję! Ciekawe czy gościem następnego wydania będzie Tusk czy Kaczyński. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 15 Stycznia 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Fakty jak fakty. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friedrich von Baden 23 Opublikowano 15 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Gratuluję pomysłu oraz wykonania. To było chyba najlepsze 8,5 minuty mojego dzisiejszego dnia. ?? Pozdrawiam. /-/ Friedrich III. Großherzog von Baden Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 15 Stycznia 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Mnie tu nie ma i takie rzeczy pod moją nieobecność? A tak po za tym to klasa sama w sobie, jak zawsze. Chociaż widzę miniaturuję "Rajd Muratyki" i myślę sobie "no w końcu porządna dawka propagandy o Muratyckim sukcesie" a tu jednak mech. Bycie ciągle na bieżąco chyba nigdy nie będzie mocną stroną Faktów ale taka jest cena za jakość. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 2 minuty temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Mnie tu nie ma i takie rzeczy pod moją nieobecność? A tak po za tym to klasa sama w sobie, jak zawsze. Chociaż widzę miniaturuję "Rajd Muratyki" i myślę sobie "no w końcu porządna dawka propagandy o Muratyckim sukcesie" a tu jednak mech. Bycie ciągle na bieżąco chyba nigdy nie będzie mocną stroną Faktów ale taka jest cena za jakość. Fakty na bieżąco musiała by tworzyć ekipa co najmniej 5 osób, które, jako reporterzy, przygotowywali by gotowe nagrania. Zmontowane, wypolerowane, itd. Samemu trudno jest coś takiego osiągnąć niestety ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 15 Stycznia 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 1 minutę temu, Waksman napisał: Fakty na bieżąco musiała by tworzyć ekipa co najmniej 5 osób, które, jako reporterzy, przygotowywali by gotowe nagrania. Zmontowane, wypolerowane, itd. Samemu trudno jest coś takiego osiągnąć niestety ? Dlatego ja nawet się nie będę dalej odzywał. Bo z moją pomocą to czas realizacji by się nie skrócił a pewnie wydłużył. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 347 Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Bazyli Izaak to Cesarz-Senior Cesarstwa Insulii! Nie król i nie TRANSnordaty. Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helwetyk 85 Opublikowano 4 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 Jest moc! ?? (?) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi