Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Rallye Muratis Rajd Muratyki 1924 /2024 Dzień III Super Odcinek Specjalny nr 10 / Meta Rajdu Muratyki Trudność II 7 stycznia 1924 (2024) roku. godzina 20:45 Gordestadt - Gredensburg: " Ostatni odcinek prowadzi rajdowców wprost do mety w Gredensburgu, największego miasta wschodniej Koribi. Ulokowane u podnóża gór potrafi roztaczać widok aż po horyzont pokryty polami. Cały region utrzymuje się w przeważającej większości z upraw roślin, lecz wbrew pozorom w sezonie letnim cała okolica mieni się tysiącami barw wszelakich odmian kwiatów porastających całą okolicę gdzieniegdzie urozmaiconą widokiem pojedynczych górujących nad otoczeniem wiatraków i młynów. Samo miasto również słynie z całych ulic porośniętych kwiatami zaraz przed urokliwymi domami, podobnie jak kwiaty mieniącymi się wszystkimi kolorami tęczy. Ciężko jest sobie wyobrazić lepszą scenerię na finał rajdu." A.F.de Espada Łącznie do pokonania jest xx km. --------- UWAGA: TO SUPER ODCINEK SPECJALNY NR 10, A ZARAZEM META RALLYE MURATIS 1924 - TUTAJ KIEROWCY DOKONUJĄ WPISU NA FORUM O WSKAZANEJ POWYŻEJ DACIE I GODZINIE... TANKOWANIE JEST ZABRONIONE. MOŻLIWE JEST UŻYCIE KOLEKTYWU. UWAGA: Podczas tego odcinka możesz użyć następujących grafik: - KOLEKTYW - CZTERY KĄTY - ŁYK DOŚWIADCZENIA Premie Czasowe: 1miejsce: - 6 min. 2miejsce: - 4 min. 3miejsce: - 2 min. Premie za Super Odcinek Specjalny 1miejsce: - 15 min. 2miejsce: - 10 min. 3miejsce: - 5 min 4miejsce: - 3 min. 5miejsce: - 1 min. Serdeczne podziękowania dla mecenasów tego wydarzenia: W imieniu własnym, ale myślę, że i całego społeczeństwa rajdowego, chciałbym serdecznie podziękować Muratykanom za wielkie zaangażowanie w przygotowanie rajdu, a w szczególności Herr Albertowi Fryderykowi de Espadzie i Herr Kasparowi Venir Waksman-Dëterowi. To dzięki Wam poznaliśmy bliżej Waszą kulturę, obyczaje, a przede wszystkim mogliśmy ścigać się właśnie tutaj! Edytowane 3 Stycznia 2024 przez Heinz-Werner Grüner 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerz 9 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 (edytowane) Dojeżdżam na metę! EDIT: No teraz to się wgrało, zanim minęło 15 minut xD Edytowane 7 Stycznia 2024 przez Talerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Fryderyk 0 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 No i dojechane! Dziękuję za rajd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignats ik ruth 8 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 FIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helwetyk 85 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Ogromne wyrazy uznania dla Ojca Organizatora i Organizatorów, gratulacje dla zwycięzcy, podziękowania dla wszystkich uczestników za piękny rajd! (?) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Może się poszczęści, a tak też poza tym, to ależ szybko zleciał rajd. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel van der Gibson 72 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 7 Stycznia 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Gredesburg, mój piękny Gredensburg - tak mawiali słynni poeci. My mawiamy "czym prędzej do mety!" Serdeczne dzięki za udział, pomoc w organnizacji i oczywiscie za nowego kompana! @Albert Fryderyk de Espadana wieki wieków META! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anastasia Windsachen 1 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zaimki: ona/jej Zaimki: ona/jej Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 a może to coś da, niedziela wieczur humor zepsuty JKM Królowa Małżonka Królestwa Voxlandu, Generalissima Palatynatu Leocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatima Popow-Chojnacka 41 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Dziękuję za zabawę! Gratuluję całemu podium i dobrej organizacji. ? ( ? ) Fatima Popow-Chojnacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr vel Bocian 4 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Dziękuję organizatorom i innym kierowcom za ciekawą rywalizację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orjon 12 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Jak na załączonym obrazku. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Sikorski 22 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Dzięki za rywalizację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Petrowicz Catalan 0 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Pangard przekracza linię mety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zaimki: ta osoba/tej osoby Zaimki: ta osoba/tej osoby Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Ostatni punkt [kolektyw] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilarte 29 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Dojechane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siobraux C-Y 0 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zaimki: ta osoba/tej osoby Zaimki: ta osoba/tej osoby Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 I dupa, to forum mnie nie lubi, z wzajemnością ??? Co to ma być, że na testach dodaje od razu, a podczas wyścigu czeka 3 sekundy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr vel Bocian 4 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 1 minutę temu, Sheldon Anszlus Lovelace napisał: I dupa, to forum mnie nie lubi, z wzajemnością ??? Co to ma być, że na testach dodaje od razu, a podczas wyścigu czeka 3 sekundy? A czasami dziesięć! ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilarte 29 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 U mnie jakieś cuda - przy tej samej "taktyce klikania" całą drugą połowę rajdu kończyłem etapy jako ósmy-dziewiąty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izabela Trotylska 0 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Przyszłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 7 Stycznia 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 A więc już na zakończenie chciałbym dodać coś od siebie. Bardzo dziękuję @Heinz-Werner Grüner za to że zgodził się on na organizację rajdu właśnie w Muratyce. To już dla mnie bardzo dużo znaczy. Oczywiście trzeba też podziękować @Waksman za pomoc w organizacji. No i ogromne podziękowania dla @Helwetyk @Orjon @Robert Drenin @Anastasia Windsachen @Bruno Petrowicz Catalan @Vilarte @Piotr vel Bocian @Alfred Fabian von Tehen-Dżek @Siobraux C-Y @Sheldon Anszlus Lovelace @Pavel van der Gibson @Fatima Popow-Chojnacka @ignats ik ruth @Kajetan Sikorski @Andrzej Fryderyk @Izabela Trotylska @Talerz oraz @Michał F. Lubomirski za przebolenie jakoś tych trzech dni i dojechanie do końca. Chciałbym powiedzieć że niezwykle miło było z wami rywalizować i was gościć u nas w kraju ale z oczywistych względów się przed tym powstrzymam. Następnego Rajdu Muratyki szybko się spodziewać nie musicie na szczęście. Ja jestem zadowolony z samego faktu że taka impreza jak RMAW zawitała właśnie do nas, szkoda tylko że w praktyce już tak fajnie nie wyszło. 9 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zaimki: ta osoba/tej osoby Zaimki: ta osoba/tej osoby Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 1 minutę temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: A więc już na zakończenie chciałbym dodać coś od siebie. Bardzo dziękuję @Heinz-Werner Grüner za to że zgodził się on na organizację rajdu właśnie w Muratyce. To już dla mnie bardzo dużo znaczy. Oczywiście trzeba też podziękować @Waksman za pomoc w organizacji. No i ogromne podziękowania dla @Helwetyk @Orjon @Robert Drenin @Anastasia Windsachen @Bruno Petrowicz Catalan @Vilarte @Piotr vel Bocian @Alfred Fabian von Tehen-Dżek @Siobraux C-Y @Sheldon Anszlus Lovelace @Pavel van der Gibson @Fatima Popow-Chojnacka @ignats ik ruth @Kajetan Sikorski @Andrzej Fryderyk @Izabela Trotylska @Talerz oraz @Michał F. Lubomirski za przebolenie jakoś tych trzech dni i dojechanie do końca. Chciałbym powiedzieć że niezwykle miło było z wami rywalizować i was gościć u nas w kraju ale z oczywistych względów się przed tym powstrzymam. Następnego Rajdu Muratyki szybko się spodziewać nie musicie na szczęście. Ja jestem zadowolony z samego faktu że taka impreza jak RMAW zawitała właśnie do nas, szkoda tylko że w praktyce już tak fajnie nie wyszło. Była atrakcja Rajdu, była aktywność na rajdzie, czego chcieć więcej? Jak dla mnie świetna impreza, zorganizowana na poziomie RMAW ?? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi