Kajetan Sikorski 22 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Witam serdecznie mieszkańców państw Federacji Nordackiej! Nazywam się Kajetan Sikorski i pochodzę z Rzeczpospolitej Obojga Narodów. Zapraszam do lektury mojego pisma Res Legendae. Dla zainteresowanych, pierwszy numer znajduje się pod tym linkiem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Estetycznie i czytelnie wykonane wydanie. Dziękujemy za przedruk i wyczekujemy dalszych numerów. 1 Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 23 Grudnia 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Życzę powodzenia. 1 Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Kardacz 47 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Świetna gazetka. Bardzo ładna wizualnie, ciekawe tematy oraz statystyki. Z niecierpliwością wyczekuję kolejnego wydania. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Pan chyba zatrzymał się w latach 90. Ten design... niestety nie da się ani tego czytać, ani oglądać. Nie ważne jaką Pan prezentuję tam treść i przekaz - nie da się tego przyswoić. Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Sikorski 22 Opublikowano 5 Maja 2024 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 17 minut temu, Oliwier Dymarski napisał: Pan chyba zatrzymał się w latach 90. Ten design... niestety nie da się ani tego czytać, ani oglądać. Nie ważne jaką Pan prezentuję tam treść i przekaz - nie da się tego przyswoić. Przykro mi. Dziękuję za opinię. Przyznam, że tym designem chciałem się cofnąć do XVIII wieku, a nie tylko do lat 90'. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 16 minut temu, Kajetan Sikorski napisał: Dziękuję za opinię. Przyznam, że tym designem chciałem się cofnąć do XVIII wieku, a nie tylko do lat 90'. To niestety słabo się Panu udało. Trzymam kciuki, żeby następnym razem poszło lepiej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 5 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 2 godziny temu, Oliwier Dymarski napisał: To niestety słabo się Panu udało. Trzymam kciuki, żeby następnym razem poszło lepiej. Pozdrawiam. Oj tam, ja osobiście doceniam starania. Każdy kiedyś zaczynał - ważne jest to, żeby z każdym następnym wydaniem było lepiej @Kajetan Sikorski ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Sikorski 22 Opublikowano 5 Maja 2024 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 24 minuty temu, Waksman napisał: Oj tam, ja osobiście doceniam starania. Każdy kiedyś zaczynał - ważne jest to, żeby z każdym następnym wydaniem było lepiej @Kajetan Sikorski ? Muszę zasmucić - będzie tak samo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 3 minuty temu, Kajetan Sikorski napisał: Muszę zasmucić - będzie tak samo. Jeśli potrzebuje Pan konsultacji, pomocy, służę radą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Sikorski 22 Opublikowano 6 Maja 2024 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Zapraszam do lektury 3. numeru nieregularnika Res Legendae. III numer, gazeta Res Legendae za 50 złp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi