• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Sondaż wyborczy

Sondaż wyborczy   

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiego kandydata zagłosowałbyś w wyborach prezydenckich?

• Kaspar Waksman-Dëter
      4
    • Tadeusz I Wielki
      4

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 06.12.2023 o 11:26

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Państwo, 

Instytut Statystyczny zaprezentował kolejny sondaż, tym razem dotyczący się zbliżających wyborów prezydenckich. Należy udzielić odpowiedzi na jedno pytanie - na jakiego kandydata zagłosowałbyś. Wyniki oczywiście są tajne. 

Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski 

Prymas II Federacji Nordackiej

Wicepremier II Federacji Nordackiej 

Kongresman VIII Kadencji 

Minister sprawiedliwości 

Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

• NIO: 2709210001

6 minut temu, Piotr Jankowski napisał:

SKANDAL

W sondażu nie uwzględniono Venira!

Biedny Venir. Może jak wygram to dam mu jakieś stanowisko? ?

• Kocham to! 1

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji
    były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

Opublikowano
  •   Zaimki: dowolne

Zmuszone jestem głosować na mniejsze zło. Żaden ze zgłoszonych kandydatów nie jest w mojej opinii dobrym kandydatem na Prezydenta. Wybiorę więc tę opcję, która niesie za sobą mniej negatywnych konsekwencji...

#MimoWszystkoTadek

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

39 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Zmuszone jestem głosować na mniejsze zło. Żaden ze zgłoszonych kandydatów nie jest w mojej opinii dobrym kandydatem na Prezydenta. Wybiorę więc tę opcję, która niesie za sobą mniej negatywnych konsekwencji...

#MimoWszystkoTadek

W jaki sposób niosę za sobą więcej negatywnych konsekwencji? To Koalicja dla Federacji chce współpracy z Winkulią, to Koalicja dla Federacji chce współpracy z Sarmacją i Mikroświatem, włącznie z ZKRR, a nie Koalicja Konserwatywna. Czy odejście od wymienionych rzeczy i ogłaszanie tego wszem i wobec przez ówczesnego premiera z partii, z której startuje Pan Henrykowski jest tym "mniejszym złem" o którym Pan wspomina?

były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Pół na pół wyszło, to może będzie rotacyjny prezydent? 

• Haha 1

Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski 

Prymas II Federacji Nordackiej

Wicepremier II Federacji Nordackiej 

Kongresman VIII Kadencji 

Minister sprawiedliwości 

Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

Opublikowano

Jeśli ktoś chce współpracy z ZKRR w obecnych czasach, to chyba jest agentem totalitarnego reżimu komunistycznego...

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

13 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Jeśli ktoś chce współpracy z ZKRR w obecnych czasach, to chyba jest agentem totalitarnego reżimu komunistycznego...

Czyli co, teraz mnie zamkniecie? XD

Opublikowano

Czemu się Pan razem z Espadą co i raz wyrywa i sugeruje, że czas państwa zamknąć? Ja nie sądzę, że w tym więzieniu taki poziom życia jest, żeby do niego wchodzić na siłę.

• Nie lubię tego! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

16 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Czemu się Pan razem z Espadą co i raz wyrywa i sugeruje, że czas państwa zamknąć? Ja nie sądzę, że w tym więzieniu taki poziom życia jest, żeby do niego wchodzić na siłę.

Bo jesteśmy w opozycji, która stoi po stronie ZKRR? Przecież w świetle waszej nielegalnej ustawy jesteśmy obcymi szpiegami, których należy zamknąć, nie?

Gość
    Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Udostępnij