Mieczysław Hałw 3 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Dzień Dobry, Siemka czy jak to się witało w Hawilandzie! ? Niektórzy mogą mnie nie kojarzyć, ale byłem jednym z doradców i mam nadzieję że dalej przyjacielem Króla, no i się też trochę zatraciłem po zmianie forum, a teraz nie miałem chęci. Niby trochę mnie nie było w Hawilandzie, ale zbliża się koniec roku, to jakoś wena twórcza mi wróciła, a zauważam że coś tu się dzieje. Mam nadzieję że obywatelstwa nie straciłem, a jak straciłem to proszę o przywrócenie ? Edytowane 1 Grudnia 2023 przez Mieczysław Hałw 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Jankowski 195 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Witamy serdecznie! Zapraszam do zapisania się do Partii. Wystarczy zgłosić chęć wstąpienia do partii w tym wątku. piotr@mail.vox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Cześć przyjacielu! Mam nadzieję że zostaniesz teraz na dłużej, bo troche nudno było bez ciebie! 1 (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Witamy, i oczywiście, masz obywatelstwo, tylko nieaktywne, ale niniejszym aktywuje ci je, i proszę któregoś z adminów NKI aby dał Mieczysławowi rangę Obywatela Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 347 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 21 minut temu, Tadeusz I Wielki napisał: Witamy, i oczywiście, masz obywatelstwo, tylko nieaktywne, ale niniejszym aktywuje ci je, i proszę któregoś z adminów NKI aby dał Mieczysławowi rangę Obywatela Dlatego, że z ciekawości zajrzałom do tego wątku, zauważyłom prośbę i ją wykonałom. Ale następnym razem radzę składać wnióski i prośby w przeznaczonym do tego wątku w dziale NKI. Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 2 godziny temu, Kamiljan de Harlin napisał: Dlatego, że z ciekawości zajrzałom do tego wątku, zauważyłom prośbę i ją wykonałom. Ale następnym razem radzę składać wnióski i prośby w przeznaczonym do tego wątku w dziale NKI. A no tak, zapomniałem o tym, serdecznie dzięki! Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Witamy z powrotem bracie! Jesteś może zainteresowany powitalną wizytą prywatną w Postanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi