Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień Dobry, Siemka czy jak to się witało w Hawilandzie! ?

Niektórzy mogą mnie nie kojarzyć, ale byłem jednym z doradców i mam nadzieję że dalej przyjacielem Króla, no i się też trochę zatraciłem po zmianie forum, a teraz nie miałem chęci. Niby trochę mnie nie było w Hawilandzie, ale zbliża się koniec roku, to jakoś wena twórcza mi wróciła, a zauważam że coś tu się dzieje. Mam nadzieję że obywatelstwa nie straciłem, a jak straciłem to proszę o przywrócenie ?

Edytowane przez Mieczysław Hałw
  • Lubię to 1
  • Wow 1
Opublikowano

Cześć przyjacielu! Mam nadzieję że zostaniesz teraz na dłużej, bo troche nudno było bez ciebie! 

• Lubię to 1

(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 

Opublikowano

Witamy, i oczywiście, masz obywatelstwo, tylko nieaktywne, ale niniejszym aktywuje ci je, i proszę któregoś z adminów NKI aby dał Mieczysławowi rangę Obywatela

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Opublikowano
21 minut temu, Tadeusz I Wielki napisał:

Witamy, i oczywiście, masz obywatelstwo, tylko nieaktywne, ale niniejszym aktywuje ci je, i proszę któregoś z adminów NKI aby dał Mieczysławowi rangę Obywatela

Dlatego, że z ciekawości zajrzałom do tego wątku, zauważyłom prośbę i ją wykonałom. Ale następnym razem radzę składać wnióski i prośby w przeznaczonym do tego wątku w dziale NKI.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
2 godziny temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Dlatego, że z ciekawości zajrzałom do tego wątku, zauważyłom prośbę i ją wykonałom. Ale następnym razem radzę składać wnióski i prośby w przeznaczonym do tego wątku w dziale NKI.

A no tak, zapomniałem o tym, serdecznie dzięki!

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com