Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 15 Listopada 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Sondaż poparcia dla partii w wyborach do Kongresu z dnia 15 listopada 2023 Koalicja Konserwatywna: 41,04% Koalicja dla Federacji: 24,14% 1 1 Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 060 Opublikowano 15 Listopada 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Ja rozumem że statystyki potrafią wyglądać korzystnie zwłaszcza że robi się je pod siebie. Brak jakichkolwiek danych, źródeł czy informacji na poparcie powyższych danych podaje ich wiarygodność pod znaczną wątpliwość jeżeli w ogóle nie uznać ich rzetelne. Ja na ten przykład posiadam dane sondażowe dające KF 100% poparcia zaś KK okrągłe 0%. Sondaż został przeprowadzony dnia 15 listopada na grupie 2 osób posiadających obywatelstwo II FN a co za tym idzie prawo wyborcze. 1 1 2 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 517 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 16 minut temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Ja rozumem że statystyki potrafią wyglądać korzystnie zwłaszcza że robi się je pod siebie. Brak jakichkolwiek danych, źródeł czy informacji na poparcie powyższych danych podaje ich wiarygodność pod znaczną wątpliwość jeżeli w ogóle nie uznać ich rzetelne. Ja na ten przykład posiadam dane sondażowe dające KF 100% poparcia zaś KK okrągłe 0%. Sondaż został przeprowadzony dnia 15 listopada na grupie 2 osób posiadających obywatelstwo II FN a co za tym idzie prawo wyborcze. Hańba proszę państwa, hańba. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 060 Opublikowano 15 Listopada 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Rzetelne sondaże, takie na miarę TVP. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 269 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Mówiąc neutralnie, to muszę się zgodzić z przedmówcą, takie sondaże lepiej by było robić na większą skalę w celu uzyskania bardziej wiarygodnych wyników, bo narazie to nie widziałem nigdzie informacji o planach organizowania takowego sondażu (chyba że coś przegapiłem). Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 343 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 To je taka hloupota', że se tego czytat ne da. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 16 Listopada 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Sondaż robiłem z myślą o wirtualnych mieszkańcach Federacji. 1 Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 347 Opublikowano 16 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 2 godziny temu, Henryk Ziemiański napisał: Sondaż robiłem z myślą o wirtualnych mieszkańcach Federacji. Niestety, nie mają oni praw wyborczych. 2 1 Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi