Leonid Repulijski 347 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Dobry wieczór, niedługo zbliża się koniec sezonu w Mikroświatowej Unii Piłkarskiej. Oznacza to, że będą przez jakiś czas przyjmowane zgłoszenia nowych drużyn. Myślę, że dobrym pomysłem byłoby zgłoszenie reprezentacji II FN - zapewniłoby nam to obecność w najpopularniejszych rozgrywkach piłkarskich Pollinu. Mówiąc o reprezentacji II FN myślę bardziej nad Komarchią Nordacką, bo nasze prowincje mają już swoje drużyny piłkarskie... Czy ktoś byłby chętny do poprowadzenia reprezentacji piłkarskiej? Rozgrywki odbywają się w gierce xpert11. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 060 Opublikowano 2 Listopada 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Muratyka posiadała reprezentację ale po nieobecności @Grzegorz Szarak popadła ona w niebyt. Ja osobiście próbuję się uczyć zarządzać drużyną w x11 na razie w ramach Oberligi Edelweiss z nadzieją na wskrzeszenie reprezentacji Muratyki no ale powiedzmy że nie idzie mi to za dobrze. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 347 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Ja już prowadzę reprezentację Insulii w MUP, więc odpadam. W razie czego, to ja potencjalnego trenera reprezentacji piłkarskiej II FN mogę trochę poduczyć. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi