Gość Hieronim Bryz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Panie @Waksman, dlaczego zamknął Pan temat zatytułowany "A co gdyby tak zakazać teleportacji?"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Bo wątek należy do mnie, a na tym forum panuje zasada, że autor wątku może sobie go zamknąć i przenieść do archiwum. Mam uprawnienia, więc sam siebie nie pytałem czy mogę, bo rozdwojenia jaźni nie mam. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Każdy autor, czy tylko Ty? Bo ja na przykład nie mogę zamknąć swoich wątków. Wyczuwam zionięcie nienawiścią od Ciebie. Spuść spermę z siebie! Jakieś dziwki zamówić z Sarmacji czy z Cukierni coś byś chciał? Pani Irenka Ci przyszykuje. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Hieronim Bryz napisał: Każdy autor, czy tylko Ty? Bo ja na przykład nie mogę zamknąć swoich wątków. Wyczuwam zionięcie nienawiścią od Ciebie. Spuść spermę z siebie! Jakieś dziwki zamówić z Sarmacji czy z Cukierni coś byś chciał? Pani Irenka Ci przyszykuje. ? Każdy autor. Jeśli nie posiada się uprawnień wystarczy oznaczyć kogoś z NKI - bez konieczności wyjaśniania pracownik Konsorcjum zamknie wątek i/lub przeniesie go do archiwum. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Waksman napisał: Każdy autor. Jeśli nie posiada się uprawnień wystarczy oznaczyć kogoś z NKI - bez konieczności wyjaśniania pracownik Konsorcjum zamknie wątek i/lub przeniesie go do archiwum. Ale z Ciebie służbistuch. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benjamin Romanow 90 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 28 minut temu, Waksman napisał: Bo wątek należy do mnie, a na tym forum panuje zasada, że autor wątku może sobie go zamknąć i przenieść do archiwum. Mam uprawnienia, więc sam siebie nie pytałem czy mogę, bo rozdwojenia jaźni nie mam. Wypadałoby chociaż poinformować... 1 Benjamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Teraz, Benjamin Romanow napisał: Wypadałoby chociaż poinformować... Może i wypadało, może nie. Jakbym nie zrobił, i tak byłoby źle ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Ale wiesz, że ludzie gadali, gadają i będą gadać? Niech sobie gadają. Przeszkadza Ci to? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Teraz, Hieronim Bryz napisał: Ale wiesz, że ludzie gadali, gadają i będą gadać? Niech sobie gadają. Przeszkadza Ci to? ? Nie, skądże. Dlatego nie poinformowałem o zamknięciu wątku ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarsycjusz Operar 47 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 41 minut temu, Hieronim Bryz napisał: Panie @Waksman, dlaczego zamknął Pan temat zatytułowany "A co gdyby tak zakazać teleportacji?"? Śpieszmy się pisać w wątkach, tak szybko są zamykane.. Z drugiej strony nic nie stoi na przeszkodzie, by otworzyć drugi wątek (np. o tej samej nazwie, ale z dodatkiem "cz. 2") by dalej móc kontynuować komentowanie pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 7 minut temu, Tarsycjusz Operar napisał: Z drugiej strony nic nie stoi na przeszkodzie, by otworzyć drugi wątek (np. o tej samej nazwie, ale z dodatkiem "cz. 2") by dalej móc kontynuować komentowanie pomysłu. A po co? @Waksmanotworzysz tamten wątek? Ludzie są głodni twej wizji. ? To, że z Andrzejem popadłeś w konflikt, to dlaczego inni mają cierpieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 38 minut temu, Tarsycjusz Operar napisał: Z drugiej strony nic nie stoi na przeszkodzie, by otworzyć drugi wątek (np. o tej samej nazwie, ale z dodatkiem "cz. 2") by dalej móc kontynuować komentowanie pomysłu. Jeśli komuś będzie się chciało to jasne. Nie widzę przeciwskazań, wtedy pewnie sam dołączę do dysputy ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Uparty dziduch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi