Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Prośba o wyjaśnienie dotycząca zamkniętego wątku

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Hieronim Bryz
Opublikowano

Panie @Waksman, dlaczego zamknął Pan temat zatytułowany "A co gdyby tak zakazać teleportacji?"?

Opublikowano

Bo wątek należy do mnie, a na tym forum panuje zasada, że autor wątku może sobie go zamknąć i przenieść do archiwum. Mam uprawnienia, więc sam siebie nie pytałem czy mogę, bo rozdwojenia jaźni nie mam.

Gość Hieronim Bryz
Opublikowano

Każdy autor, czy tylko Ty? Bo ja na przykład nie mogę zamknąć swoich wątków. Wyczuwam zionięcie nienawiścią od Ciebie. Spuść spermę z siebie! Jakieś dziwki zamówić z Sarmacji czy z Cukierni coś byś chciał? Pani Irenka Ci przyszykuje. ?

Opublikowano
2 minuty temu, Hieronim Bryz napisał:

Każdy autor, czy tylko Ty? Bo ja na przykład nie mogę zamknąć swoich wątków. Wyczuwam zionięcie nienawiścią od Ciebie. Spuść spermę z siebie! Jakieś dziwki zamówić z Sarmacji czy z Cukierni coś byś chciał? Pani Irenka Ci przyszykuje. ?

Każdy autor. Jeśli nie posiada się uprawnień wystarczy oznaczyć kogoś z NKI - bez konieczności wyjaśniania pracownik Konsorcjum zamknie wątek i/lub przeniesie go do archiwum.

Gość Hieronim Bryz
Opublikowano
3 minuty temu, Waksman napisał:

Każdy autor. Jeśli nie posiada się uprawnień wystarczy oznaczyć kogoś z NKI - bez konieczności wyjaśniania pracownik Konsorcjum zamknie wątek i/lub przeniesie go do archiwum.

Ale z Ciebie służbistuch.  ?

Opublikowano
28 minut temu, Waksman napisał:

Bo wątek należy do mnie, a na tym forum panuje zasada, że autor wątku może sobie go zamknąć i przenieść do archiwum. Mam uprawnienia, więc sam siebie nie pytałem czy mogę, bo rozdwojenia jaźni nie mam.

Wypadałoby chociaż poinformować... 

• Lubię to 1

Benjamin

Opublikowano
Teraz, Benjamin Romanow napisał:

Wypadałoby chociaż poinformować... 

Może i wypadało, może nie. Jakbym nie zrobił, i tak byłoby źle ?

Gość Hieronim Bryz
Opublikowano

Ale wiesz, że ludzie gadali, gadają i będą gadać? Niech sobie gadają. Przeszkadza Ci to? ?

Opublikowano
Teraz, Hieronim Bryz napisał:

Ale wiesz, że ludzie gadali, gadają i będą gadać? Niech sobie gadają. Przeszkadza Ci to? ?

Nie, skądże. Dlatego nie poinformowałem o zamknięciu wątku ?

Opublikowano
41 minut temu, Hieronim Bryz napisał:

Panie @Waksman, dlaczego zamknął Pan temat zatytułowany "A co gdyby tak zakazać teleportacji?"?

Śpieszmy się pisać w wątkach, tak szybko są zamykane..

Z drugiej strony nic nie stoi na przeszkodzie, by otworzyć drugi wątek (np. o tej samej nazwie, ale z dodatkiem "cz. 2") by dalej móc kontynuować komentowanie pomysłu.

Gość Hieronim Bryz
Opublikowano
7 minut temu, Tarsycjusz Operar napisał:

Z drugiej strony nic nie stoi na przeszkodzie, by otworzyć drugi wątek (np. o tej samej nazwie, ale z dodatkiem "cz. 2") by dalej móc kontynuować komentowanie pomysłu.

A po co? @Waksmanotworzysz tamten wątek? Ludzie są głodni twej wizji. ? To, że z Andrzejem popadłeś w konflikt, to dlaczego inni mają cierpieć?

Opublikowano
38 minut temu, Tarsycjusz Operar napisał:

Jeśli komuś będzie się chciało to jasne. Nie widzę przeciwskazań, wtedy pewnie sam dołączę do dysputy ?