Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Elina az Ruzmari-Emre napisał(a):

W tym powiem jako już muzułmanka w tym tam Kiriowie Południowi będę islamizowani, tak powiem.

NIE-BRAVO, NIE-ZULU. Ff tym no jak będą tam no zmuszani do tego no tzw I Slam-u no to ff tym będzie krucjata tam no tak poffiem.

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

ff tym będzie krucjata tam no tak poffiem.

Prewencyjna oczywiście.

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

NIE-BRAVO, NIE-ZULU. Ff tym no jak będą tam no zmuszani do tego no tzw I Slam-u no to ff tym będzie krucjata tam no tak poffiem.

W tym powiem BRAWO ALLACHU-ZULU !

• Wow 1

IIFNiWINKULIA.png.e9b98fe047a341513aad566a14bc8dea.png

Opublikowano

W tym powiem BRAWO ALLACHU-ZULU !

• Wow 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
16 minut temu, Elina az Ruzmari-Emre napisał(a):

W tym powiem jako już muzułmanka w tym tam Kiriowie Południowi będę islamizowani, tak powiem.

Tego typu benc… nic tylko współczuć południowej muratyce

• Smuteczek 2

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano (edytowane)

Tak sobie czytam i pomyślałem, że marzeniem Fazila byłoby stworzyć podległy Sułtanatowi Kalifat Al-Waksman w miejsce Muratyki :) 

Edit: To jest żart, kurwa! Wolę to podkreślić, żeby zaraz afery nikt nie kręcił. 

Edytowane przez Barhir az Ruzmari-Emre
  • Lubię to 2
  • Wow 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

"Nigdy nie byłem dobry w grę na kilka frontów i kilka forów. Mikronacje to gra zespołowa, jak można być częścią kilku drużyn jednocześnie? Wink"

POV Ordyński:

101005704499839906.png

99792411588297495.png

Opublikowano
22 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

"Nigdy nie byłem dobry w grę na kilka frontów i kilka forów. Mikronacje to gra zespołowa, jak można być częścią kilku drużyn jednocześnie? Wink"

POV Ordyński:

101005704499839906.png

RZEKŁABYM COŚ NIEPOCHLEBNEGO, ALE SOBIE DARUJE XDDD

• Sigma 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano
  • Smuteczek 2
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza

Discord:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wieść - czy z kontynentu, zależy, jak na to patrzeć.

Wczoraj Hasseland świętował (a trzy dni temu obchodził) 25. rocznicę istnienia. Bądź co bądź, ćwierćwiecze to zbyt imponujący wynik, by o tym jubileuszu nie wspomnieć.

• Lubię to 1
  • Ogień! 1

Discord:

Opublikowano
W dniu 26.06.2026 o 23:10, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

Swarzewski się mógłby zastanowić czasem czemu nikt nie jest w stanie z nim dłużej współpracować niż trwa życie średniej yoyonacji. 

• Lubię to 1
  • Haha 1
  • Sigma 1

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano
43 minuty temu, August de la Sparasan napisał(a):

Wieść - czy z kontynentu, zależy, jak na to patrzeć.

Wczoraj Hasseland świętował (a trzy dni temu obchodził) 25. rocznicę istnienia. Bądź co bądź, ćwierćwiecze to zbyt imponujący wynik, by o tym jubileuszu nie wspomnieć.

ale SStarry

Opublikowano

🔊 🔊 🔊 u nas maniury maja swe zassady nie puszczajom sie za szlugi i nie wchodzom za uklady 🔊 🔊 🔊 🔊 🔊

101005704499839307.png

• Ogień! 1
Opublikowano (edytowane)

Juzef Peruga, czyli najSStarrszy maturzysta nie zdał matury z:

- głupkoffatości,
- noffonordackiego,
- mauponautyki,

„Nie zdałem w tym roku ani z głupkoffatości, ani z mauponautyki, ani z języka noffonordackiego... Uważam, że zostałem skrzywdzony...Będę się secesjonował... Moim zdaniem oni krzywdzą ludzi. Bestialstwo. Tak wam powiem.”

W odpowiedzi na pytanie czy za rok znów spróbuję swoich sił w zdaniu matury opóźnił się z odpowiedzią i w końcu jej nie dał.

Edytowane przez Burek
  • Smuteczek 1
Opublikowano
6 minut temu, Burek napisał(a):

Juzef Peruga, czyli najSStarrszy maturzysta nie zdał matury z:

- głupkoffatości,
- noffonordackiego,
- mauponautyki,

„Nie zdałem w tym roku ani z głupkoffatości, ani z mauponautyki, ani z języka noffonordackiego... Uważam, że zostałem skrzywdzony...Będę się secesjonował... Moim zdaniem oni krzywdzą ludzi. Bestialstwo. Tak wam powiem.”

W odpowiedzi na pytanie czy za rok znów spróbuję swoich sił w zdaniu matury opóźnił się z odpowiedzią i w końcu jej nie dał.

Panie Juzku, proszę no zerknąć: https://forum.nordata.org/topic/3589-szkoła-no-podstaffoffa-nr-2-im-tego-no-ducha-głupkoffatości/

• Wow 1

99792411588297495.png

Opublikowano

"Szczegółów nie znam - informacje z drugiej ręki, bo ja się brzydzę na nordackie forum wchodzić. Ja tylko kolorki nanoszę na mapę i mogę jedynie apelować aby to zabić zanim zacznie się rozmnażać".

BRAVO DEKSS

99792411588297495.png

Opublikowano

ja myślę, że ronon to wchodzi na nasze forum, ale wstydzi się przyznać

• Kocham to! 1
Opublikowano
10 minut temu, Burek napisał(a):

ja myślę, że ronon to wchodzi na nasze forum, ale wstydzi się przyznać

mocno wątpliwe, macie stronę wciąz zakręconą, jak za dippera. ja sam nie lubie, gdy mnie w logowaniu wynosi na pierwszy wpis tego tematu, to ma prawo budzić obrzydzenie, że nie do ostatniego. moda dipperowska tu jest wiecznie żywa w tym i rono nie wierzy, ze go tutaj jusch nie ma, bo duch jest

Opublikowano
22 minuty temu, karol flibustier keane napisał(a):

mocno wątpliwe, macie stronę wciąz zakręconą, jak za dippera. ja sam nie lubie, gdy mnie w logowaniu wynosi na pierwszy wpis tego tematu, to ma prawo budzić obrzydzenie, że nie do ostatniego. moda dipperowska tu jest wiecznie żywa w tym i rono nie wierzy, ze go tutaj jusch nie ma, bo duch jest

No przecież terass rono uznał że dipper jest nawet okej, w każdym razie lepszy niż my xD

99792411588297495.png

Opublikowano

to mylne zdanie, oni sobie tk wzajemnie się uprzykrzyli, że wystarcy cień podejrzenia, aby nie iśc w daną stronę 😉 to topór do zakopania nigdy

Opublikowano
2 minuty temu, karol flibustier keane napisał(a):

to mylne zdanie, oni sobie tk wzajemnie się uprzykrzyli, że wystarcy cień podejrzenia, aby nie iśc w daną stronę 😉 to topór do zakopania nigdy

Za dużo porządności przypisujesz ronowi, sądząc, że będzie on wierny własnym przekonaniom dłużej niż parę godzin

99792411588297495.png

Opublikowano

tesch go podejrzewam o waksmanofilię, ale głupkowatośc muffi co innego, on ma memory słabe, ale deppest usytuowane, przez co pamiętliwe bo w mule 😉 

• Wow 1
Opublikowano
Teraz, karol flibustier keane napisał(a):

tesch go podejrzewam o waksmanofilię, ale głupkowatośc muffi co innego, on ma memory słabe, ale deppest usytuowane, przez co pamiętliwe bo w mule 😉 

Ff tym no model językoffy RonOnAI nie pamięta poprzednich promptów?

• Smuteczek 1

99792411588297495.png