Leonid Repulijski 346 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Wieści z Nordaty (kontynentu) Ogólny wątek na krótkie newsy z państw naszego kontynentu oraz na dyskusje o nich. 1. W Cesarstwie Insulii zawiązała się partia polityczna postulująca unitaryzację Insulii, wprowadzenie monarchii absolutnej i przystąpienie kraju do II Federacji Nordackiej. Ugrupowanie "Akcja Proinsulijska" ma już 3 członków. 2. Na forum Winkulii odkopany został mający już ponad rok plan na budowę kolei transnordackiej. Dotyczy on nitki kolejowej łączącej północny zachód kontynentu z południowym wschodem. Rok temu prace zostały wstrzymane z powodu wielkiego kataklizmu, jakim było trzęsienie ziemii w Batawii, przez której terytorium miały tory przebiegać. 2 1 Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Do Winkulii przybywają imigranci z Wysp Przyjaźni. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Nie zdążył Kardacz na Kamisę, to Kamisa przyjedzie do niego. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksanderNovak 106 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Mam pytanie gdzie jesst teraz Forum Czesnoradu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarsycjusz Operar 47 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Godzinę temu, AleksanderNovak napisał: Mam pytanie gdzie jesst teraz Forum Czesnoradu? Zostało założone osobne forum dla ZKRR (d. Czesnoradu). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zupełnie bez sensu... ZKRR powinno być w Federacji Nordackiej... Też sobie bloki możecie postawić przecież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Chcieli pójść to poszli. Nie da się nikogo trzymać na forum na siłę. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 A przepraszam, @Leonid Repulijskiile by kosztował przelot Jej Królewskiej Mości Voxlandu, Anastasi Windsachen z całym dobytkiem do Federacji Nordackiej? Lądowanie może się odbyć w Muratyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Hieronim Bryz napisał: Ile by kosztował przelot Jej Królewskiej Mości Voxlandu, Anastasi Windsachen z całym dobytkiem do Federacji Nordackiej? A ile jest Pan w stanie wyłożyć pieniędzy? Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) Każdą sumę pieniędzy, bo to nie ja płacę. Zresztą, ja tylko proponuję transport, bo tak przeuroczej istoty jak Jej Wysokości Anastasi Windsachówny nie sposób przekupić żadnymi pieniędzmi. Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Hieronim Bryz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Ale to w takim razie kto płaci, bo nie rozumiem? I skąd gwarancja, że otrzymamy zapłatę? Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 A przepraszam, czy Pan jest mężem Jej Wysokości Windsachówny, że o takie rzeczy pyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Orędzie Niebiańskiego Cesarza - z ostatniej chwili! https://forum.bastionpollin.pl/viewtopic.php?t=132 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 6 minut temu, Piotr Romanow napisał: Orędzie Niebiańskiego Cesarza - z ostatniej chwili! https://forum.bastionpollin.pl/viewtopic.php?t=132 Panie...Przyjedź Pan tu jako delegacja dyplomatyczna, a nie reklamujesz jakiś Bastion Pollinu.... Chcę tu ujrzeć Niebiańskiego Cesarza występującego w imieniu Bastionu Pollinu...Takie trudne do zrozumienia?? Z Ministerstwem Spraw Zagranicznych FN proszę rozmawiać, a nie do Ciastkarni Pan przyłazisz... Kawę żeś Pan zamówił chociaż?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 16 minut temu, Hieronim Bryz napisał: Panie...Przyjedź Pan tu jako delegacja dyplomatyczna, a nie reklamujesz jakiś Bastion Pollinu.... Chcę tu ujrzeć Niebiańskiego Cesarza występującego w imieniu Bastionu Pollinu...Takie trudne do zrozumienia?? Z Ministerstwem Spraw Zagranicznych FN proszę rozmawiać, a nie do Ciastkarni Pan przyłazisz... Kawę żeś Pan zamówił chociaż?? Szanowny chyba nie wie do czego służą niektóre wątki na forum. Dlatego pozostawię reakcję Szanownego bez komentarza. Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Nawołujesz do braku aktywności?? Wypierdalaj stąd do Bastionu Polinu! Nie umiesz się zachować, to wynocha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 9 minut temu, Hieronim Bryz napisał: Nawołujesz do braku aktywności?? Wypierdalaj stąd do Bastionu Polinu! Nie umiesz się zachować, to wynocha. Cóż za gbur. Nie ma to jak kraj, w którym jeden z obywateli zachowuje się w tak bezczelny sposób. Mam nadzieję, że chociaż władze Federacji będą wiedziały co w takiej sytuacji zrobić. Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 (edytowane) Nigdy nie akceptowałem takich zjebanych zachowań, jakie Pan prezentuje. Jest to typowe skurwienie się na rzecz nieaktywności w miejscu, w którym się przebywa tj. w FN... Już nie raz takie moczymordy przerabiałem... Jesteś niepoważny i tyle. Edytowane 30 Sierpnia 2023 przez Hieronim Bryz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Piotr Romanow napisał: Mam nadzieję, że chociaż władze Federacji będą wiedziały co w takiej sytuacji zrobić. Też miałem taką nadzieję ale nie liczyłbym na to mimo wszystko. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 6 minut temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Też miałem taką nadzieję ale nie liczyłbym na to mimo wszystko. Odbierze Pan Prezydent Muratyki @Albert Fryderyk de Espada obywatelstwo temu frajerowi @Piotr Romanow? Jak w ogóle można na cokolwiek liczyć, kiedy mamy do czynienia z agentem i to jeszcze pewnego rodzaju zdrajcą z obcego v-organizmu mikronacyjnego... Albercik, to jest Twój kumpel? Widać. Podobny do Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 18 minut temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Też miałem taką nadzieję ale nie liczyłbym na to mimo wszystko. Zostaw mi Albercie tego obka. Może się przyda, żeby wyplenić chwasty z Muratyki. ?? 1 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Takie zwracanie się kolesiowe do Prezydenta Muratyki zostaw sobie Pan na konwersacje w kanale... Cuchniesz nim tak samo jak Pan Prezydent @Albert Fryderyk de Espada. Skoro się rozmyśliłeś, to wycofaj wniosek, a nie tu ku....pierdolisz trzy po trzy jakimiś szyframi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Teraz, Hieronim Bryz napisał: Takie zwracanie się kolesiowe do Prezydenta Muratyki zostaw sobie Pan na konwersacje w kanale... Cuchniesz nim tak samo jak Pan Prezydent @Albert Fryderyk de Espada. Skoro się rozmyśliłeś, to wycofaj wniosek, a nie tu ku....pierdolisz trzy po trzy jakimiś szyframi.... Trzy po trzy? Czyżby Szanowny Pan miał problem z erekcją że ciągle mówi o penisach i seksualności? Tak mi przykro, że nordacka ziemia musi gościć tak podłych, a zarazem nic nie wnoszących do jej istnienia istot. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Piotr Romanow napisał: Trzy po trzy? Czyżby Szanowny Pan miał problem z erekcją że ciągle mówi o penisach i seksualności? Tak mi przykro, że nordacka ziemia musi gościć tak podłych, a zarazem nic nie wnoszących do jej istnienia istot. ? Chcesz się bawić w seksuologa pomimo tego, że nie masz żadnych kwalifikacji do tego? Przekraczasz granice dobrego smaku i przestań zaglądać mi do majtek, zbereźna szmato do podłogi. W odróżnieniu do Ciebie, to dbam o interes Federacji Nordaty. Ty potrafisz się tylko skurwić - w przeciągu paru godzin potrafisz zrezygnować z obywatelstwa muratyckiego, a potem się rozmyślić. W międzyczasie jesteś w stanie się ogłosić jakimś Niebieskim Cesarzem czegoś tam... Bardzo lubię odstrzeliwać aryjskich chłoptasiów, więc uważaj... ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 29 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) W Insulii opublikowano wyniki II tury referendum: https://forum.insulia.pl/viewtopic.php?p=4332#p4332 Zadziwiający remis. Edytowane 29 Września 2023 przez Leonid Repulijski Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi