Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Femme Mystere napisał:

To może dawajmy nie wiecej niz 5 newsów? O długości do do 10 słów?

Możemy tak zrobić. W sumie przesadna ilość newsów też nie służy... Dobra, zmniejszę prędkość przesuwania się informacji na pasku i zobaczymy jak to wyjdzie ?

Opublikowano

Na ile aktualny jest ten news?

Cytat

<li><a href="https://kiriania.ct8.pl/forum/viewtopic.php?p=1002#p1002" style="color:red">PODPISANO DEKLARACJĘ ZAŁOŻYCIELSKĄ UNII NORDACKIEJ</a></li>

Bo nie wiem, czy go nie należy już zdjąć.

Opublikowano

Pasek kolorystycznie jest okej, prędkość można zmniejszyć, natomiast czerwona kropka znika gdzieś w 1/4 paska. Pytanie, czy nie ma w ustawieniach opcji, by ją tam uwiązać?

Opublikowano
16 godzin temu, Joachim Cargalho napisał:

Pasek kolorystycznie jest okej, prędkość można zmniejszyć, natomiast czerwona kropka znika gdzieś w 1/4 paska. Pytanie, czy nie ma w ustawieniach opcji, by ją tam uwiązać?

Tu jest właśnie problem, bo grzebałem w plikach tej wtyczki, ale nigdzie nie znalazłem problemu tego znikania... Kropkę udało mi się zmienić na wcześniej wspomnianą kreskę, ale znikaniu chyba nie uda mi się zaradzić ?

Zmniejszyłem też prędkość - czy teraz jest okej?

Opublikowano

Jak dla mnie prędkość jest teraz odpowiednia. Tekst biały czytelniejszy, ale niekoniecznie musi zostać. Na czerwono też bym dał radę przeczytać...

Kropkę bym wywalił, a zamiast tego na końcu każdego wpisu stosował "  |". Spacji przez znakiem"|" tyle by sprawiało to wrażenie równej odległości od następnego tekstu.

Bez ceregieli, a odstęp i czytelność zachowana

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziękuję! Przyznam szczerze, że praca dla MAP jest dla mnie niemałą rozrywką ? Dzięki mnie dowiadujecie się o wszystkich tych nieistotnych pierdołach.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
Opublikowano
2 godziny temu, Femme Mystere napisał:

Dziękuję! Przyznam szczerze, że praca dla MAP jest dla mnie niemałą rozrywką ? Dzięki mnie dowiadujecie się o wszystkich tych nieistotnych pierdołach.

Istotne czy nieistotne - ważne, że ktoś w to klika i wie co się dzieje w Mikroświecie ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przepraszam, że się upominam, ale chyba nie dostałam ostatniej wypłaty.

Swoją drogą po epizodzie realiozy zgłaszam gotowość do dalszej pracy.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...