Fatima Popow-Chojnacka 60 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Szanowni! W imieniu Alfreda Fabiana von Hohenburg Tehen-Dżeka informuję o kolejnym konkursie malarskim. ___________________ [justify]Już się przyjęło, że konkursy malarskie z tej ?serii? odbywają się w Palatynacie Leocji, wobec czego bardzo serce by mnie bolało, gdyby kolejny z tej odsłony nie pojawił się jeszcze tych wakacji. A czasu pozostaje coraz mniej, więc wiedząc, ile roboty ma Helwetyk, będąc odpowiedzialnym za to, że mu (nie wiem jakim cudem wspominając o Burku) przypomniałem o ?Barwach lata?, podejmuję rękawicę uratowania pięknej tradycji w Jego imieniu, kiedy cierpi na realiozę najbardziej. No mam nadzieję, że się nie pogniewa, ?Barw jesieni? już mu nie odbiorę (mam nadzieję). Zasady są proste ? przy pomocy aplikacji Dream (umiejętność rysowania nie jest wymagana), w stylu dowolnym lub wybierając brak stylu, generujemy prace na jeden lub oba z poniższych tematów: ? tytułowe ?Barwy lata? (w interpretacji autorki lub autora), ? temat dowolny. Następnie do czwartku, 25 sierpnia, godziny 21.00 zgłaszamy je w niniejszym wątku. O wyborze zwycięskich prac zdecyduje plebiscyt przeprowadzony za pośrednictwem Międzynarodowego Instytutu Ankiet (mam nadzieję, że Helwetyk do tego czasu wróci i zdoła ustawić odpowiednio) w gronie wszystkich mieszkańców Pollinu.[/justify] Jak to zwykł mawiać Romański ? inspirujących słów kluczowych! Regulamin konkursu Harmonogram konkursu: Harmonogram konkursu: ? zgłaszanie prac na forum do wtorku, 25 sierpnia, g. 21.00, ? ogólnopolliński plebiscyt w dniach 26?28 sierpnia, ? ogłoszenie wyników w poniedziałek, 29 sierpnia. Dwie kategorie konkursowe, z dwiema nagrodami: ? temat ?Barwy lata? (w interpretacji autorki lub autora), ? temat dowolny. Praca wykonana przy pomocy https://app.wombo.art/, styl dowolny lub brak stylu, wyłącznie w oryginalnym rozmiarze zapisu (tj. 1080 × 1920 pikseli z ramką ? przykład lub 960 × 1568 pikseli bez ramki ? przykład). Umieszczenie promptów na pracach pozostawione do uznania autorek lub autorów. Można zgłosić dowolną liczbę prac. W przypadku znacznej liczby zgłoszeń, organizator zastrzega sobie prawo do poddania pod głosowanie w plebiscytach określonej liczby prac autora lub autorki, w kolejności ich zgłaszania. Autorka lub autor wyraża zgodę na skopiowanie pracy do Kustosza w przypadku, gdyby została oryginalnie zamieszczona w innym serwisie służącym do udostępniania grafik. Autorka lub autor wyraża zgodę na wykorzystanie pracy na znaczku wyemitowanym z okazji konkursu w przypadku zajęcia pierwszego miejsca. Informacje praktyczne W serwisie https://app.wombo.art/ należy założyć konto i zapisywać swoje prace. Wówczas można je pobierać, w maksymalnej rozdzielczości, bez konieczności ręcznego przycinania. 1 1 Cytuj ( ? ) Fatima Popow-Chojnacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatima Popow-Chojnacka 60 Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) Serdecznie zapraszam wszystkich ? tak uczestników, jak i odbiorców ? do wzięcia udziału w plebiscytach mających na celu wyłonienie zwycięzców 3. Międzynarodowego Konkursu Malarskiego ?Barwy lata?. Głosujemy w dwóch ankietach ? pierwszej, dla kategorii ?Barwy lata? oraz drugiej, dla kategorii ogólnej. https://mia.leocja.org/ Głosujemy do soboty, 17 września 2022 r., godziny 21.00. Prace są dostępne bezpośrednio w serwisie głosowania, ale w zgrabniejszej postaci można się z nimi zapoznać pod poniższymi odsyłaczami: Kategoria ?Barwy lata? ? 16 prac Kategoria dowolna ? 15 prac Udział w plebiscytach wymaga profilu w Stemplu. Głosowanie jest anonimowe. Edytowane 7 Września 2022 przez Albert Fryderyk de Espada 1 2 Cytuj ( ? ) Fatima Popow-Chojnacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 205 Opublikowano 21 Września 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Pozwolę sobie jedynie przekazać że znamy już wyniki letniego konkursu malarskiego. ?Barwy lata? ? wyniki Cytuj AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi