Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, może Towarzysz pytać. A co mi tam.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

Myślę, że może przydałyby się ubrania i sprzęt eletroniczny. Natomiast tak, to wszystko jest w porządku.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

Przeważnie raczej tak. Nie mam jakiś zastrzeżeń.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano
W dniu 12.11.2022 o 00:17, Włodzimierz Molotin napisał:

Dobrze, czy uważa Towarzysz, że państwo rozwiązuje problemy obywateli?

Raczej tak, przynajmniej staramy się.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Jak najbardziej, czemu tak by nie miałobyć. Nawet rozwijając naukę, to jest to dla obywateli i proletariatu.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Tak. W sumie nie ma zbytnio co tu dużo skomentować. Uważam, że jednak dobrze jest zroganizowany.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

To jak najbardziej. Pamiętam doskonale, jak wyjeżdżałem sobie do Sarmowa.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Szczerze to niezbyt, a to dlatego, że jeszcze trochę brakuje nam atrakcji turystycznych, albo hoteli.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Przede wszystkim Sarmow oraz jakieś miasto typowo w górach.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

To zależy już, jak bardzo wysoko musiałoby się miasto znaleźć takie. W pewnym sensie już Zostaj znajduje się bliko podnóża góry, ale nie jest jeszcze specjalnie w górach. Natomiast Nowa Huta jak najbardziej znajduje się w górach, ale w przeciwieństwie do Zostaju, nie jest siedzibą dystryktu.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Recin, który powstaje. Aczkolwiek bardzo lubię też Nowańsk i ciekawy jest dla mnie Sarmow.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano
21 godzin temu, Włodzimierz Molotin napisał:

No tak, Sarmow. Ciężkie w utrzymaniu miasto. 

Może na razie, a potem jak się je rozbuduje, to może zacznie zarabiać na siebie i Czesnorad.

Towarzysz Robert Drenin

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...