Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Musiałem najwyraźniej nie usłyszeć. Proszę wejść.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

Daje pieniądze.

To dzięki. Może Towarzysz chce się czegoś jeszcze napić lub coś?

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

Zdrastwujtie Towarzyszu, co u Towarzysza?

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

A też jakoś dzisiaj trochę nic ciekawego, trochę jakoś też realioza chwyciła człowieka.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Można byłoby. Wydaje mnie się, że w imieniu RKL miałem też udać się do Huty w Nowańsku.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

To prawda, jednakże wydaje mnie się, że dobrze byłoby to zrobić jutro już, ale jak najbardziej należy się tam udać.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Niestety nie, mogę tylko dać wody Towarzyszowi.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

A jeszcze nie zdołałem kupić herbaty.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Nie, już nie kupowałem ani nie zbierałem. Dobrze Towarzyszu, ale wydaje mnie się, że czas lecieć. Trzeba kiedyś się udać do Huty i Szpitala.

Towarzysz Robert Drenin

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...