Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale czas nagli, to ja muszę iść Towarzyszu.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

Dobrze, to da swidanija! Tylko proszę również wyjść, najwyżej Towarzysz przyjdzie później.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

Nie wyrzucam, tylko po co zostawiać Towarzysza samego w mieszkaniu moim.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Dobra Towarzyszu, to ja muszę lecieć, to da swidanija! Najwyżej Towarzysz popilnuje mi domu. Wychodzi.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Zdrastwujtie Towarzyszu! Wróciłem już z powrotem.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Ja nadal herbaty nie mam Towarzyszu. Mogę dać Towarzyszowi co najwyżej wody, chyba że miałbym do sklepu polecieć.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Myślę, że też coś się znajdzie. Poszedł do kuchnii i szuka.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Przyszedł z kuchnii:

Dobrze Towarzyszu, tylko to mam. Najwyraźniej będę musiał pójść do sklepu później - mówił to nalewając Towarzyszowi Molotinowi wody i podając pół bułki.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Chyba akurat już mi się skończyły. Nie bez powodu musiałbym pójść do sklepu.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Dobrze, to zatem chodźmy. Towarzysz Drenin zatem bierze klucze i wychodzi z mieszkania oczekując na Tow. Molotina.

Towarzysz Robert Drenin

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Otwiera drzwi.

Zdrastwujtie. Jaką ankietę, Towarzyszu?

Towarzysz Robert Drenin

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...