Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Mieszkanie nr. 1 blok/klatka nr. 1 ul. Wojska Ludowego, Nowańsk. Obecny lokator: Robert Drenin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Puk, puk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Kto tam? Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 No jak to kto, przecież mówiłem że o 18 będę. Czemu Towarzysz aż 5 minut kazał mi czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Musiałem najwyraźniej nie usłyszeć. Proszę wejść. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 No! Wnosi wszystkie sprzęty. Opłata za dostawę to 15 CZB. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Daje pieniądze. To dzięki. Może Towarzysz chce się czegoś jeszcze napić lub coś? Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Bierze pieniądze Nie stać mnie na takie rzeczy. Da swidania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 No cóż, to da swidanija! Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Puk puk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Kto tam? Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Witam Towarzysza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Zdrastwujtie Towarzyszu, co u Towarzysza? Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 A nic ciekawego, a u Towarzysza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 A też jakoś dzisiaj trochę nic ciekawego, trochę jakoś też realioza chwyciła człowieka. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 A to może Towarzysz odwiedzi szpital? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Można byłoby. Wydaje mnie się, że w imieniu RKL miałem też udać się do Huty w Nowańsku. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 No to warto by było iść tam wreszcie. Trzeba pochwalić robotników i hutników za ich bohaterską pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 To prawda, jednakże wydaje mnie się, że dobrze byłoby to zrobić jutro już, ale jak najbardziej należy się tam udać. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Dokładnie. A ma Towarzysz herbatę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Niestety nie, mogę tylko dać wody Towarzyszowi. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 A dlaczego Towarzysz nie ma herbaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 A jeszcze nie zdołałem kupić herbaty. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 A trawę Towarzysz ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Nie, już nie kupowałem ani nie zbierałem. Dobrze Towarzyszu, ale wydaje mnie się, że czas lecieć. Trzeba kiedyś się udać do Huty i Szpitala. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi