Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem. W końcu to my ustalalibyśmy, jaką część budżetu i ile przeznaczać na dane segmenty.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

Są pomysły, aby chyba tam z bankiem to jakoś połączyć, więc nasze wydatki oraz dochodu mogą budować PKB i budżet państwowy.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

To zależy, bo w sumie i tak przeprowadziliśmy centralnie wzrost wartości waluty o te 67% około.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Normalnie, takie jakie mielibyśmy w Czesnoradzie. Przecież i tak to sprawa wewnętrzna państwa.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Ciężko powiedzieć, bo jeszcze nie przyglądaliśmy się konkretnym działaniom w sprawie wydatków państwa, bo jednak trochę to może inaczej wyglądać ze względu na naszą ideologię państwową.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Nie muszą być, jeśli odpowiednio zorganizujemy całą gospodarkę. Przykładowo poprzez darmowe usługi.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Więc może przy szczęściu to się to ustali na obradach.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Nie mam żadnych, więc możemy kończyć.

Towarzysz Robert Drenin

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...