Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Nazwa dla dyskusji wspólnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni,

naszła mnie dzisiaj taka myśl - co wy na to, żeby dla działu dyskusji wspólnych wybrać jakiegoś patrona? Coś jak "Plac im. Patriica Waffla" w Muratyce. Może tutaj zrobimy jakiś skwer, park imienia kogoś? Co myślicie?

Opublikowano
4 minuty temu, Waksman napisał:

Szanowni,

naszła mnie dzisiaj taka myśl - co wy na to, żeby dla działu dyskusji wspólnych wybrać jakiegoś patrona? Coś jak "Plac im. Patriica Waffla" w Muratyce. Może tutaj zrobimy jakiś skwer, park imienia kogoś? Co myślicie?

Według mnie dobry pomysł. Może jakiegoś legendarnego jednociciela Nordaty, tak jak my lokalnie w Kirianii mamy Ädrosa?

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Jednoczyciela Nordaty? To ja proponuję "Skwer im. Unii Trzech Narodów" XDD

No ewentualnie imienia "Nieudanych Prób Zjednoczenia Nordaty" ?

Opublikowano
7 minut temu, Waksman napisał:

Jednoczyciela Nordaty? To ja proponuję "Skwer im. Unii Trzech Narodów" XDD

No ewentualnie imienia "Nieudanych Prób Zjednoczenia Nordaty" ?

xD, może po prostu Plac Nordacki? Chyba że zaraz Winkulia i Transnordata przybiegną zawetować

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Cóż, z tego co mi wiadomo to ani Winkulia, ani Transnordata nie są jak na razie zainteresowane współpracą w ramach Unii Nordackiej, więc z veta raczej nici ?

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...