Waksman 1 340 Opublikowano 22 Października 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Tak. Komentowanie rzeczy zza granicy to moje ulubione zajęcie ? W Sambanie odbywa się Wielki Targ Niewolników. Na sprzedaż (brzmienie tego to jest dramat po prostu...) jest po 1000 mężczyzn, kobiet, chłopców i dziewczynek. 2021 rok, XXI wiek, a na tym świecie nadal występują praktyki nieludzkie. A to nie tak, że niewolnictwo już dawno zniknęło z tego świata? ? Mam wielką ochotę wykupić tych wszystkich ludzi i zapewnić im dobry byt w IV Republice... Bo jak to czytam to aż mnie złość bierze, że władze sąsiedniego państwa pozwalają na takie praktyki, ba, jeszcze same je organizują. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joahim von Ribertrop 41 Opublikowano 22 Października 2021 NIO: 1412210018 NIO: 1412210018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Trzeba było napisać że Muratykanom wstęp wzbroniony, bo jeszcze serio ich nawykupujesz i znów dwa miesiące będę musiał latać po Sambanie i łapać tych ludzi. Pomińmy to, że handel niewolników to już był dawno a dopiero teraz o tym napisałem XD (Ta, mieliśmy mieć układ z LMiK na niewolników). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 22 Października 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Słuchaj, dawno mógł sobie być, wtedy nikt o tym nie wiedział. Teraz się wszyscy dowiedzieli. Dla mnie to jest dramat, że coś takiego ma miejsce. Rozumiem, że ty jako Prezydent Zjednoczonego Państwa przyzwalasz na te nieludzkie praktyki? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joahim von Ribertrop 41 Opublikowano 22 Października 2021 NIO: 1412210018 NIO: 1412210018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Oczywiście. Czy Ty mi próbujesz wcisnąć że ja rządzę cywilizowanym krajem i jestem normalnym człowiekiem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 22 Października 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Chociaż pozory byś sprawiał, Joahim ? Nie no, ja oczywiście rozumiem kulturę i tradycje i inne takie, no ale na tragedię ludzką nie będę patrzył i stał z boku. Szczerze potępiam takie działania. Tak być nie może! Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 23 Października 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Nie chcę zapeszać, ale właśnie dokonano "zakupu" tych ludzi. @AleksanderNovak wykupił po 1000 kobiet i mężczyzn i chce wykorzystać te osoby w armii... 50 chłopców i 20 dziewczynek "zakupił" również August de la Sparasan. Nie no, dramat po prostu. Kolejna kwestia do poruszenia na nadchodzącym Szczycie Integracji Nordaty ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi