Waksman 1 340 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 4 minuty temu, Lukrecja X napisał: Co za niegramotny dziad! Zgłosić klona chciałam! Takie ładne drzewko, jakby Pan nie wiedział. To proszę zgłaszać ;) Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukrecja X Opublikowano 23 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 Nie dość, że durny, to jeszcze ślepy. Przecież zgłosiłam! Może nogę mam jeszcze podnieść, żeby pan zauważył? Gdybym miała łopatę w pobliżu, to bym Panu przypierdoliła, bo na takich chamów jak Pan, to tylko z łopatą. Zobaczyłby Pan gwiazdki i poszedłby Pan spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 21 minut temu, Lukrecja X napisał: Nie dość, że durny, to jeszcze ślepy. Przecież zgłosiłam! Może nogę mam jeszcze podnieść, żeby pan zauważył? Gdybym miała łopatę w pobliżu, to bym Panu przypierdoliła, bo na takich chamów jak Pan, to tylko z łopatą. Zobaczyłby Pan gwiazdki i poszedłby Pan spać. Chyba wybitnie ślepy, bo tego wniosku jak nie było, tak nie ma ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukrecja X Opublikowano 23 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 Ewidentnie okularki Panu zaparowały od przepicia. Może mam je Panu wyczyścić, co? Powiedziałam, że zgłosiłam! To, że Pan ma problem z odnalezieniem się, to kup se Pan mapę, a nie zaczepiasz Pan bezbronną kobietę. Idź se Pan napisz zażalenie, a nie gitarę Pan zawracasz. Idź Pan pod kościół, a nie zakłócasz Pan mą egzystencję swym bytem i oddechem niedomytym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 2 minuty temu, Lukrecja X napisał: Ewidentnie okularki Panu zaparowały od przepicia. Może mam je Panu wyczyścić, co? Powiedziałam, że zgłosiłam! To, że Pan ma problem z odnalezieniem się, to kup se Pan mapę, a nie zaczepiasz Pan bezbronną kobietę. Idź se Pan napisz zażalenie, a nie gitarę Pan zawracasz. Idź Pan pod kościół, a nie zakłócasz Pan mą egzystencję swym bytem i oddechem niedomytym. To skoro ja nie widzę, to poproszę o odnośnik ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukrecja X Opublikowano 23 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 Znowu kółko Panu odpadło, że podnośnika Pan potrzebujesz? Czy ja Panu wyglądam na mechaniczkę? Zmień okulary albo okulistę! Powiedziałam, że zgłosiłam i z głuchym i ślepym nie ma co gadać, bo i tak wmówi to, czego nie widzi i nie słyszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 No, czyli usuwamy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia ?? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informator NKI 8 Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 NORDACKIE KONSORCJUM INFORMATYCZNE INFORMUJE: W związku z rozpoczęciem się testów Wielkiego Systemu Gospodarczego NKI informuje, że skoroszyty zostały udoskonalone o mechanizm zużywania energii, a także wzbogacone o informacje o pierwszych towarach. Uprawnienia do edycji skoroszytu nadano Panu Premierowi @Leonid Repulijski. Drogą prywatną zostaną dosłane kluczowe informacje o operacjach w systemie. Uprasza się Radę Ministrów o podanie receptur wytwórczych na pierwsze towary w systemie, tj. energię, ropę naftową, węgiel oraz wzbogacony uran. DW: @Rada Ministrów @Leonid Repulijski Oficjalny informator Nordackiego Konsorcjum Informatycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informator NKI 8 Opublikowano 14 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 NORDACKIE KONSORCJUM INFORMATYCZNE INFORMUJE: Do paska menu na górze strony dodano odnośnik do Wielkiego Systemu Gospodarczego II Federacji Nordackiej. Oprócz tego, przy odnośniku do WSG dodano rozwijane menu, w którym zawierają się odnośniki do map wszystkich trzech kwadrantów. DW: @Mieszkaniec @Obywatel Federacji @Obywatel Federacji - klon 1 Oficjalny informator Nordackiego Konsorcjum Informatycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informator NKI 8 Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 NORDACKIE KONSORCJUM INFORMATYCZNE INFORMUJE: W związku z uruchomieniem serwisu "E-Federacja" oraz stopniowym przenoszeniem do niego funkcji niektórych aplikacji z forum (w tym Urzędu Wniosków oraz Ewidencji Instytucji) uprasza się wszystkich użytkowników forum, którzy rejestrowali swoje firmy w federalnej Ewidencji Instytucji, aby zalogowały się w systemie w celu zapisania ich danych w bazie. Zalogować się należy nazwą użytkownika oraz hasłem z forum. Działanie to jest niezbędne, aby można było przenieść instytucje z forumowej EI do tej systemowej. Firmy, których właściciele do dnia 6 czerwca nie zalogują się w systemie NIE ZOSTANĄ UJĘTE W WYKAZIE, co będzie skutkować koniecznością ponownego zarejestrowania firmy. DW: @Mieszkaniec @Obywatel Federacji Oficjalny informator Nordackiego Konsorcjum Informatycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informator NKI 8 Opublikowano 3 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 NORDACKIE KONSORCJUM INFORMATYCZNE INFORMUJE: Zakończyło się częściowe przeniesienie serwisów internetowych II Federacji Nordackiej na nowy hosting. Na tą chwilę do publicznego użycia oddaje się forum. Kolejne serwisy będą stopniowo przywracane do użycia. Wszelakie problemy z witryną, przekierowaniami i innymi rzeczami technicznymi proszę raportować bezpośrednio do Szefa NKI - @Waksman. DW: @Mieszkaniec @Obywatel Federacji 1 1 Oficjalny informator Nordackiego Konsorcjum Informatycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 5 Października 2024 Zaimki: ta osoba/tej osoby Zaimki: ta osoba/tej osoby Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 W dniu 3.10.2024 o 15:57, Informator NKI napisał: NORDACKIE KONSORCJUM INFORMATYCZNE INFORMUJE: Zakończyło się częściowe przeniesienie serwisów internetowych II Federacji Nordackiej na nowy hosting. Na tą chwilę do publicznego użycia oddaje się forum. Kolejne serwisy będą stopniowo przywracane do użycia. Wszelakie problemy z witryną, przekierowaniami i innymi rzeczami technicznymi proszę raportować bezpośrednio do Szefa NKI - @Waksman. DW: @Mieszkaniec @Obywatel Federacji Zgłaszam problem z przekierowaniami starych linków, stare forum było skonfigurowane do linków bez index.php?/ "https://forum.nordata.pl/index.php?/topic/488-nki-informacje/page/4/&tab=comments#comment-21643" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 5 Października 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 1 minutę temu, Sheldon Anszlus Lovelace napisał: Zgłaszam problem z przekierowaniami starych linków, stare forum było skonfigurowane do linków bez index.php?/ "https://forum.nordata.pl/index.php?/topic/488-nki-informacje/page/4/&tab=comments#comment-21643" NKI jest świadome tego problemu. Dziękujemy za jego zgłoszenie - pracujemy nad jego rozwiązaniem. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informator NKI 8 Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 NORDACKIE KONSORCJUM INFORMATYCZNE INFORMUJE: Do działania powrócił Dziennik Ustaw II Federacji Nordackiej. Serwis w nowej odsłonie dostępny jest pod adresem - https://du.nordata.org. DW: @Mieszkaniec @Obywatel Federacji 1 Oficjalny informator Nordackiego Konsorcjum Informatycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 25 Października 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 21 minut temu, Informator NKI napisał: NORDACKIE KONSORCJUM INFORMATYCZNE INFORMUJE: Do działania powrócił Dziennik Ustaw II Federacji Nordackiej. Serwis w nowej odsłonie dostępny jest pod adresem - https://du.nordata.org. DW: @Mieszkaniec @Obywatel Federacji Notka dla wszystkich potencjalnych administratorów DU (Prezydenta, Premiera, NSF itp.): będę po kolei przeklejał wszystkie uchwalone przez Kongres (a potem przez inne organy) prawa jakie znajdę poczynając od najstarszych. Dla pewnej spójności tego procesu proszę o pozostawienie mnie samego z tym zadaniem. Niektóre ustawy będą przez pewien czas w nieaktualnym brzmieniu, ponieważ kiedy na daną natrafię to ją przeklepię, a dopiero potem znajdę poprawkę do niej, uchwaloną, powiedzmy, parę miesięcy później. Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 NORDACKIE KONSORCJUM INFORMATYCZNE INFORMUJE: Do działania wróciły dwa kolejne serwisy podległe Nordackiemu Konsorcjum Informatycznemu - Wielki System Gospodarczy oraz EndoBank. DW: @Mieszkaniec @Obywatel Federacji 2 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informator NKI 8 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia NORDACKIE KONSORCJUM INFORMATYCZNE INFORMUJE: W związku z narastającą potrzebą NKI w dniu dzisiejszym rozpoczęło pracę nad wdrożeniem szyfrowania wiadomości oraz załączników w NordNET. Szyfrowanie powinno być gotowe w ciągu najbliższych kilku dni. DW: @Mieszkaniec @Obywatel Federacji 1 Oficjalny informator Nordackiego Konsorcjum Informatycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi