Alfred Fabian von Tehen-Dżek 60 Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Mieszkanki i Mieszkańcy Muratyki i Czesnogradu! Powstała idea zorganizowania realowego zjazdu mikronautów. Gorąco zapraszam chętnych do dołączenia! Miejsce: Toruń (ogarnianie noclegów w toku). Termin: 29-31 lipca. Mamy już 6 potwierdzonych uczestników, kolejnych przyjmiemy z wielką przyjemnością. W razie pytań piszcie śmiało (do Oswalda Baskerville'a na Discordzie, który poprosił mnie o przekazanie informacji, lub w poniższym wątku [Ale lepiej do Oswalda na Discordzie]). Prośba jest również, aby obecność zadeklarować do poniedziałku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 15 Maja 2022 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Gdyby nie fakt, że całość odbywa się w Toruniu to bym się skusił, ale klamotać się dosłownie na drugi koniec Polski to mi się nie chce. 1 Cytuj Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 205 Opublikowano 15 Maja 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Może następnym razem ale faktycznie kusi się kiedyś wybrać. Cytuj AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 232 Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 11 godzin temu, Waksman napisał: Gdyby nie fakt, że całość odbywa się w Toruniu to bym się skusił, ale klamotać się dosłownie na drugi koniec Polski to mi się nie chce. Oj tam od razu na drugi koniec. Toruń w centrum (prawie) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi