Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

Oh, biedne dziecko nie ma argumentów i leci z wyzwiskami? To prezentacja poziomu państw, w których działasz, czy twojego własnego? Nie przypominam sobie, żebym pisała coś o Tobie w taki sposób, w jaki ty piszesz o mnie. To jest brak jakiejkolwiek kultury. Jak można w ogóle dyskusję o polityce sprowadzać do „idiotek spod latarni”? W ogóle nikt nie zaprosił Cię do udziału w tej dyskusji, toczy się ona na forum FN między osobami działającymi w FN. Kim ty w ogóle jesteś, żeby tak się tutaj zachowywać? To, że ktoś nie zgadza się z twoim kulawym pierdoleniem nie daje Ci nawet prawa do rzucania takimi wyzwiskami. Piszesz do mnie o jakiejś kici i innych takich. Co to ma w ogóle do rzeczy? Co to jest za poziom? Brak jakichkolwiek argumentów powoduje, że musisz kogoś zwyzywać, żeby się dowartościować? Kobiety irl też tak traktujesz? Taki brak klasy możesz sobie w swoim dziale na bastioniku pokazywać i w Bialenii, a nie tutaj. 

XDDDDDDD Trudno ja mam dystans i się w język nie gryzę po prostu ja nie będę się pieścić z takimi jak ty w słówkach. Mam prawo się wszędzie udzielać. A jak mowa o traktowaniu to ja mam szacunek do każdego ale jesteś wyjątkiem za którym nie przepadam i nie będę oszczędzać w słowach. zaczęłaś sama jechać po mnie wyzywając mnie i moje państwo od pepików więc dlaczego ja nie mogę cię nazwać idiotką spod latarni XD. coś za coś Wiesz co po prostu mnie bawisz swoim zachowaniem i odpowiadam ci twoim własnym językiem. Możesz się każdego zapytać jaki jestem w stosunku do nich. Przynajmniej nie płaczę jak ty o wszystko i do każdego.  Jeszcze takiego gorszego przypadku egzystencji ludzkiej jak ty nie widziałem. Dziękuję że tak się kłócimy bo przynajmniej ja mogę się z ciebie i twojej agresywności pośmiać a ty popłakać do z pretensjami. Nie musisz dziękować. 

paris hilton teen vogue GIF by The Hills

Opublikowano

to o kici było dość incelskie tbh

• Smuteczek 1
Opublikowano
52 minuty temu, Burek napisał(a):

to o kici było dość incelskie tbh

to trzeba było nie jechać na tle pochodzenia etnicznego.

Opublikowano

Sarmacja wyciąga swoje nazistowskie łapy po NUPIA. Ten wspaniały kraj tworzyła PIA Arabia tj. Islamski Emirat Arabski. Trzeba się przeciwstawić im. Jeśli teraz nie wystąpimy przeciw Sarmacji to oni nie ustąpią już nigdy. 

• Lubię to 1
  • Wow 1

Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.png.203d18081bd41bf9b4270e0176fc7143.png

Opublikowano
2 godziny temu, Vratislav Vondráček napisał(a):

to trzeba było nie jechać na tle pochodzenia etnicznego.

@Burek PRZESTAŃ MNIE OBRAŻAĆ NA TLE ETNICZNYM ALBO BĘDĘ ZMUSZONY ZNOWU ZROBIĆ JAKIŚ INCEL ŻART !!!!!

• Haha 1
  • Smuteczek 1
  • Cringe 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano (edytowane)
Cytat
Zaproponowałem Prezydentowi, by rozpocząć promocję Strefy dla osadników spoza naszego mikroświata. Istnieje sporo projektów discordnacyjnych, wikinacyjnych, forumowych RPG, a zapewne i innych projektów, które nawet nie przychodzą mi na myśl. Byłoby świetnie, gdyby zdecydowały się one przenieść na Pollin. Moglibyśmy zaproponować im naszą pomoc przy wyborze hostingu i domeny, opracowaniu symboli, map, systemów prawnych. Myślę, że Pollin, dzięki trzydziestoletniemu dziedzictwu i bogatej historii, mógłby być atrakcyjnym miejscem dla umiejscowienia nowych projektów.

Dobra, bo my nie rozumiemy. Te ziemie to będą dla tych noffych, z tych no, diskordnacji. To teraz już na pewno przyjdą do nas ci noffi z discordzika, na ten tzw. Pollin.

Edytowane przez Burek
  • Wow 1
Opublikowano
1 minutę temu, Burek napisał(a):

Dobra, bo my nie rozumiemy. Te ziemie to będą dla tych noffych, z tych no, diskordnacji. To teraz już na pewno przyjdą do nas ci noffi z discordzika, na ten tzw. Pollin.

Aaaa dobra bo ja no nie rozumiałem. Już rozumiem tak rell? Ff tym no przyjdą mongołowie z discorda i no zassiedlą te piksele bo oni będą no sstarzy irl ok spk. 

• Wow 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Tylko czy ci potencjalni diskordzikowicze nie będa zbyt no głupkowaci? Bo te ziemie są chyba tylko dla mikronacji tzw. poważnych.

• Smuteczek 1
Opublikowano
Godzinę temu, Salim Emre napisał(a):

Sarmacja wyciąga swoje nazistowskie łapy po NUPIA. Ten wspaniały kraj tworzyła PIA Arabia tj. Islamski Emirat Arabski. Trzeba się przeciwstawić im. Jeśli teraz nie wystąpimy przeciw Sarmacji to oni nie ustąpią już nigdy. 

Obronimy tą ziemię. 

• Wow 1

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano

Nic mnie przedwczoraj tak nie zmobilizowało jak ten traktat do postawienia w Fenocji rakiet szybkiego reagowania z głofficami atomoffymi. Chyba pora podpisać z jakimiś randomami jakiś fajowy traktat o którym Bialenia i Sarmacja dowiedzą się dopiero z komunikatu prasowego albo z bardzo głośnego boom. 😭

• Kocham to! 2
  • Haha 1
  • Ogień! 1