Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś dwór imperialny w Kirianopolu obiegla wieść, że Para Imperatorska doczekała się pierwszego potomka w postaci @Franciszek Jan Ambroży Karandziej. Wkrótce potem Imperator potwierdził te plotki, udzielając komentarza: "Bravo Zulu tak wam powiem. Bardzo się cieszę, że udało nam się z żoną tak szybko doczekać synka. Okazało się, że ta cała historia z Nataliuszem von Hohenburg to była żaboicka ściema. Wychowamy Franka w szacunku dla nordackich wartości". 

Przedstawił także oficjalny dokument: https://kustosz.stempel.org.pl/1174/101005704499840402.pdf

URRA BRAVO DZIEDZIC

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Wow 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

BRAVO MÓJ SYN FRANCISZEK KIRIANÓO VON HOHENBURG-RADZIWIŁŁ(-CHOJNACKI) !!!

• Lubię to 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Serdecznie gratuluję. Bravo dziedzic Miłościwie Nam Panujących!

• Kocham to! 2
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano

Gratuluję Franek.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Ogień! 1

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  książę  kardynał  Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
17 minut temu, Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł napisał(a):

Smutno trochę 

Dla mnie dalej jesteś Sigma Sigma Boy Synek. I właściwie to mogę potwierdzić że Adelaide to twoja matka (byłem przy tym), ale już dobra, nie ma co tu teraz drzeć o to te no koty.

• Lubię to 2
  • Cringe 1
  • Ogień! 1

99792411588297495.png

Opublikowano

Wyrazy współczucia, szczerze. Smutne, że wyszło jak wyszło i w sumie wszyscy na tym stracili.

• Kocham to! 1
  • Smuteczek 2
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano
9 minut temu, OlaHime napisał(a):

Ja sobie nie poradzę ;(

@Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein Trzeba otworzyć Dom Zbazowanej Sstarrości !!! Inaczej Noffi mogliby ich rozszarpać ze złości albo coś.

• Wow 1

99792411588297495.png

Opublikowano
2 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

@Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein Trzeba otworzyć Dom Zbazowanej Sstarrości !!! Inaczej Noffi mogliby ich rozszarpać ze złości albo coś.

to-zie zwie sspławiedłiwlfość pokoleniowa czy tam dziadowa-dziejowa.

praff natury Panie bolek hohenbołek ni zminisz i nie bonć Pan głomb!!!

• Smuteczek 1

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano
9 minut temu, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał(a):

to-zie zwie sspławiedłiwlfość pokoleniowa czy tam dziadowa-dziejowa.

praff natury Panie bolek hohenbołek ni zminisz i nie bonć Pan głomb!!!

No ale ff tym no Pani Prezydent, ja poffiem tak: miliardy muszą SIĘ STARAĆ

• Lubię to 1
  • Zły 1

99792411588297495.png

Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

No ale ff tym no Pani Prezydent, ja poffiem tak: miliardy muszą SIĘ STARAĆ

miflałdy ginom jak ten tego piaseq w woodzie a galaktyq idzie dalej, nie wolmo bydź cenki bolek

"sstary z wozu noffemu lżyj" - czy kako tak

• Lubię to 1
  • Sigma 1

Opublikowano
9 minut temu, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał(a):

miflałdy ginom jak ten tego piaseq w woodzie a galaktyq idzie dalej, nie wolmo bydź cenki bolek

"sstary z wozu noffemu lżyj" - czy kako tak

ff tym no jak śpiewał Jacek no Insulina: "i juss my, sstarrzy tylko, nie pojmujący co się no tzw dzieje, juss nassze pozffy chffilką, najffyżej ktoś nas no strolluje a "NOFFI" gosską jest no pastylką co pozffuff ffymazuje rejestr" 

ff tym ZABIĆ SSTARRYCH???

• Żaboid 1

99792411588297495.png

Opublikowano
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

ff tym ZABIĆ SSTARRYCH???

opowiem Ci bajke:

gdy kiedym mikronauty mlode byly wszystkiet to wielko bylo i przyjemnie. sttalosc jednak sstarosć uczynila i widziak tom wielki Alllah Pan nad Pany, Mikronauta nad Mikronauty! pomyslal on: "ci stracili resztki glupkowatosci, zal bierze i sciska gdy na nich pacze, gdzie tu noffi żyć mogok z nimi?!?" tak pomyslak on i zem uczynil Un tzw. no ten POTOP - ten slynny co nawet w Łotrii o nik slyszeli w bajce swojej. nie wóda czy wuda czy hy-dwa-O tym potupem była leczc sstarzy sami siebie zalali zółciom wewnetrznom - Alllah, Mikro nad Mikro, Noffsy nad noffosci, tak ciało mikronata uczynił, że stalosc w fotelum wbijum i do wc'etum ujść żółć nie może, stąd zalałom ich i poumarli w wielkosci swojej - tak sama Opaczność sstarłych zabija. 

• Kocham to! 2
  • Ogień! 1

Opublikowano

Ja kogoś chętnie ucórkowię/usynowię/udzieckuję. Tylko znajdźcie mi partnera reprodukcyjnego (dowolnej płci). 

• Lubię to 1
  • Wow 1
  • Ogień! 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...