Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No temat nieaktualny, skoro macie niepodległe państwo w NUI, a nie prowincję w Winkulii XDDD

Edytowane przez Adelaide Radziwiłł-Chojnacka

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano (edytowane)

Jakim sposobem Siyah miałby być prowincją Winkulii skoro wszystkich wpisaliście na czarną listę nakładając zakaz wjazdu na teren Winkulii? 

@August de la Sparasan@Bolesław Kirianóo von Hohenburg@Adelaide Radziwiłł-Chojnacka@Barhir az R-Z-Emre

Czy ktoś wyjaśni mi jaki status ma Sułtanat Siyah? To niepodległe państwo czy jakaś prowincja? 

Edytowane przez Derya Öztürk
  • Lubię to 1
Opublikowano
4 minuty temu, Derya Öztürk napisał(a):

To dlaczego Sułtanat Siyah nie jest na forum Winkulii tylko jako państwo stowarzyszone? 

@Barhir az R-Z-Emre jak to w końcu jest? 

Prawdziwe Siyah jest częścią Winkulii, nie niepodległym krajem, a cały ród Emre za wykroczenia na integralności i niepodległości Związku Winkulijskiego oraz z różnych innych powodów, których nie będę wymieniał oraz słuszności nie będę rozstrzygał, został z terytorium Winkulii dożywotnio wygnany, zresztą na mocy mojego dekretu i osądu, z czasów kiedy faktycznie władzę odpowiednią posiadałem i wyrok ten jest dalej w mocy.

Obecny Sułtanat Siyah II (nazywany lokalnie w Siyah Sułtanatem Siyah, bez numeru II) zostało przeniesione na jakieś inne terytorium, nie mam pojęcia niestety, na które dokładnie. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 2
  • Wow 1
Opublikowano
4 minuty temu, Alfred Fabian von Tehen-Dżek napisał(a):

Prawdziwe Siyah jest częścią Winkulii, nie niepodległym krajem, a cały ród Emre za wykroczenia na integralności i niepodległości Związku Winkulijskiego oraz z różnych innych powodów, których nie będę wymieniał oraz słuszności nie będę rozstrzygał, został z terytorium Winkulii dożywotnio wygnany, zresztą na mocy mojego dekretu i osądu, z czasów kiedy faktycznie władzę odpowiednią posiadałem i wyrok ten jest dalej w mocy.

Obecny Sułtanat Siyah II (nazywany lokalnie w Siyah Sułtanatem Siyah, bez numeru II) zostało przeniesione na jakieś inne terytorium, nie mam pojęcia niestety, na które dokładnie. 

Dziękuję za wyjaśnienie . 

Może ktoś inny opowie mi co takiego ród Emre zrobił w Winkulii? "Wykroczenia na integralności i niepodległości" - brzmi groźnie. 

• Lubię to 1
Opublikowano

Nikomu hołdu lennego nie obiecywałem. Raz zgodziłem się na hołd lenny Carowi Rusowii ale wtedy byłem pijany i chciałem to zrobić z miłości do Eliny by miała jakąś chatę ruską ale się wycofałem. 

Nie wykluczam, że coś po pijaku obiecałem Królowej Adelaide ale to chyba miałem na myśli jakieś podteksty erotyczne w temacie stópek. Nic zobowiązującego. 

• Haha 1
  • Zły 1
  • Cringe 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Barhir az R-Z-Emre napisał(a):

Nikomu hołdu lennego nie obiecywałem. Raz zgodziłem się na hołd lenny Carowi Rusowii ale wtedy byłem pijany i chciałem to zrobić z miłości do Eliny by miała jakąś chatę ruską ale się wycofałem. 

Nie wykluczam, że coś po pijaku obiecałem Królowej Adelaide ale to chyba miałem na myśli jakieś podteksty erotyczne w temacie stópek. Nic zobowiązującego. 

Pod wpływem alkoholu się nie liczy. 

• Lubię to 2

Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.png.203d18081bd41bf9b4270e0176fc7143.png

Opublikowano
2 godziny temu, Barhir az R-Z-Emre napisał(a):

Jesteś obrzydliwy 

• Smuteczek 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano
6 godzin temu, Alfred Fabian von Tehen-Dżek napisał(a):

Kiedyś był Sułtanat Siyah. 

Teraz jest Wielki Sułtanat Siyah który składa się z

- Nowy Sułtanat Siyah (Nordata)

- Wezyrat Al-Faradon (Morenika)

• Lubię to 3

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp