Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wielki Sultanie Barhirze az Ruzmari-Zentawi-Emre. 

Zwracamy się do Ciebie jako poddani Allaha, dzieci Al-Farun. Nasz kraj od dekady jest nękany przez imperialistyczne siły sarmackie. Żyjemy w ciągłym strachu. Jesteśmy prześladowani za nasze pochodzenie i wiarę. Razem z braćmi założyliśmy organizacje "Bractwo Allaha". Próbujemy walczyć o godność i sprawiedliwość. Ostatnio dzięki naszej działalności partyzanckiej udało się doprowadzić do potężnej suszy u nasze odwiecznego wroga. To wszystko jednak za mało byśmy stali się wolnym narodem. 

Wielki Sultanie, jesteś ostatnią nadzieją na wyzwolenie domu z rąk imperialistów. Prosimy przybądź do nas bez zbędnej zwłoki. Poprowadź nas do walki przeciwko sarmacji. 

Podpisano: 

(-) Hassan Salach, herszt Bractwa Allaha. 

Edytowane przez Yasmin an Zentawi-Emre
  • Lubię to 1
  • Haha 1

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano
35 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

WYSZLO SZYDŁO Z WORA DŻASMINA TO HASSAN

Dla mnie nie ulega wątpliwości, że koleżanka Yasmin jest inspirowana panienkami hrabiego Hansa 💀

• Haha 2
Opublikowano

Do Ludu Al-Farun,
Z głębokim smutkiem i troską zwracam się do Was w tych trudnych czasach, które dotknęły Waszą ziemię. Obecna sytuacja w Waszym kraju napełnia mnie żalem, ale jednocześnie jestem pełen dumy i podziwu dla Waszej niezłomnej, partyzanckiej walki przeciwko Imperium Sarmacji.
Uznaję Sarmację za państwo terrorystyczne i nazistowskie, które sieje zło i niesprawiedliwość. Wierzę głęboko, że jeśli Allach pozwoli, nadejdzie dzień, kiedy nazistowska Sarmacja upadnie, a wolność i sprawiedliwość zatriumfują.
Niestety, nie mogę osobiście przybyć do Al-Farun, ponieważ sytuacja na Nordacie jest na tyle dynamiczna i nieprzewidywalna, że muszę pozostać w Wielkim Sułtanacie Siyah w pełnej gotowości, by chronić nasz lud i ziemię.
Obiecuję jednak, że kiedy tylko będzie to możliwe, odwiedzę Wasz kraj, by okazać wsparcie i solidarność oraz razem z Wami świętować zwycięstwo nad tyranią.
Niech Allach będzie z Wami i prowadzi Was ku wolności.

• Kocham to! 1
  • Haha 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Zapewniam lud Al-Farun że będziemy was wspierać. 

Śmierć nazistowskiej sarmacji! 

• Lubię to 1

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano

To coś w stylu: zakręcę butelką i pocisnę po tym kraju, który wskaże

• Haha 1
Opublikowano

Sarmacja doprowadzając do upadku Al-Rajn obrała kurs konfliktu z Muzułmańskim Mikroświatem.

• Lubię to 1

Opublikowano
1 godzinę temu, Yasmin an Zentawi-Emre napisał(a):

Sarmacja doprowadzając do upadku Al-Rajn obrała kurs konfliktu z Muzułmańskim Mikroświatem.

Szanujmy się, Al-Rajn nigdy nie istniał. To tylko fatamorgana którą Szanowna mogła widzieć podczas wędrówki przez pustynię, oraz halucynacje i śmierć z niedożywienia

• Haha 1
  • Ogień! 2
Opublikowano
14 godzin temu, Vilarte napisał(a):

Szanujmy się, Al-Rajn nigdy nie istniał. To tylko fatamorgana którą Szanowna mogła widzieć podczas wędrówki przez pustynię, oraz halucynacje i śmierć z niedożywienia

Szanujmy się - proszę wracać do Sarmacji, nie jesteście tu mile widziani. 

• Haha 2

Opublikowano

No problem, ja i tak wpadłem tylko spytać, czy nie macie czasem rodzynek sułtańskich na sprzedaż, biorę hurtem, płacę czekami na Hasso-Skarlandzki Bank Inwestycyjny

Opublikowano

Czekami z hajslandu można się co najwyżej... 

• Lubię to 1

Opublikowano
8 godzin temu, Vilarte napisał(a):

No problem, ja i tak wpadłem tylko spytać, czy nie macie czasem rodzynek sułtańskich na sprzedaż, biorę hurtem, płacę czekami na Hasso-Skarlandzki Bank Inwestycyjny

Przesyłam paczkę handmade rodzynów sułtańskich, dosłownie. Smacznego.

• Lubię to 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Prosze się nie obrazić ale Sułtana jądra to wielkie, bycze jaja a nie jakieś tam rodzynki. 

A dla gości z sarmacji serwujemy innego rodzaju rodzyny. 

• Lubię to 1

Opublikowano

Proszę mnie nie prowokować bym powiedział czym dokałdnie nakarmiłem gościa z hajslandu i sarmacji. Nawet dla mnie jest to niestosowne jak na standardy tego cyrku forum. 

Zapewniam, że to nie jądra moich żon, jak Pani sugeruje. Moja druga żona nie jest i nigdy nie była mężczyzną, więc żart połowicznie trafiony. 

• Haha 1