Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Barhir az Ruzmari-Emre wraz z Yasminą an Zentawi zawarli związek małżeński w Wielkim Meczecie w mieście Fazil. Ceremonia ślubna odbyła się w obecności licznie zgromadzonych gości i była pełna uroczystej atmosfery oraz tradycyjnych obrzędów.

Po zakończeniu ceremonii Sułtan zabrał swoją nowo poślubioną żonę do łożnicy, gdzie spędzili razem pierwsze chwile jako małżeństwo.

Kilka godzin później Sułtan wyszedł przed pałac i obok jednej z flag Japonii, która została wywieszona po nocy poślubnej z jego pierwszą żoną Eliną, zawiesił drugą flagę Japonii, symbolizującą nowy etap w jego życiu i związek z Yasminą. Ten gest jest symbolem czystości nowej żony. 

• Ogień! 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

BRAVO ZULU I 67+ LAT RAZEM DLA SUŁTANA I TEJ NO 2. SUŁTANKI

• Kocham to! 2

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

A dziękuję Ci Bracie Bolku. 

• Ogień! 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Dziękuję za wyrazy współczucia. Proszę się jednak nie martwić. Nie zamęczą mnie te kobiety. Sułtan jest jurny i młody. Obskocze dwie żony pełen wigoru. 

• Haha 1

Opublikowano
1 minutę temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Dziękuję za wyrazy współczucia. Proszę się jednak nie martwić. Nie zamęczą mnie te kobiety. Sułtan jest jurny i młody. Obskocze dwie żony pełen wigoru. 

Przesada… może tą tzw. Kruloffom wduffke foxlandzką sobie sułtan przugrucha…

• Kocham to! 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano

A proszę mi jej zdjęcie pokazać to powiem czy w moim guscie ta niewiasta. 

Opublikowano
Teraz, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

A proszę mi jej zdjęcie pokazać to powiem czy w moim guscie ta niewiasta. 

Piękna niewiasta i w dodatku kruloffa

spacer.png

• Kocham to! 1

Opublikowano

Przecież ona jest starsza nawet od Pani. Fuj co za stare brzydkie babsko. 

Proszę mi jakiejś młodej i ładnej poszukać. I żadnej wdowy! Kolekcjonuje flagi Japonii po nocach poślubnych. 

• Haha 1
  • Smuteczek 1

Opublikowano
5 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Przecież ona jest starsza nawet od Pani. Fuj co za stare brzydkie babsko. 

Proszę mi jakiejś młodej i ładnej poszukać. I żadnej wdowy! Kolekcjonuje flagi Japonii po nocach poślubnych. 

Panie sułtanie pański żart był niegodny dżentelmena, proszę nie odzywać się do mnie!!! NIE JESTEM STARA! WYPRASZAM SOBIE!!!!

• Smuteczek 2

Opublikowano

Nigdzie nie powiedziałem, że jest Pani stara. Powiedziałem, że ta kandydatka na moją żonę jest stara - starsza nawet od Pani. 

Spójrzmy prawdzie w oczy - po Pani zdjęciu mogę stwierdzić, że w porównaniu do moich młodych żon jest Pani solidnym milfem. 

Opublikowano

@Barhir az Ruzmari-Emre Bycie kobietą z takim tytułem jest trochę wymagające. (moja v-siostra lubi tytuły więc się swoim poszczycę xDDDD) W końcu masz doczynienia z.:

Z Bożej Łaski Imperatorową Kiriów, Zwierzchniczką Domeny, Norweglandu, Doctriny, Westlandu i Archipelagu, Magnus Protector Kirianae, Królową Lumerii, Bornfostu, Czermnej i Abachazji a także Winkulijczyków, Volkiańczyków, Santyjczyków, Burgiów, Szelenów, Górnego i Dolnego Nebtawii, Goruzji, Rostonii, Raghall Szwecilandii, Arcyxiąężną Osaczeską, Wielką Xiążną Siedmiogrodzką, Cherską, Alemańską i Batawską Ramandzką, Trzygrodzką, Nowoweerlandzką, Saraceńską, Pomorską, Kirianopolską, i Victoriańską, Królową Seniorką Baridasu, Suzerenką Wyspy Fałszywej Nadziei i Kiriańskiej Wyspy Południowej, Xiężną Małokiriańską, Wielkokiriańską Żelabrańską Góorjeńską i Voreską, Księżną Seniorką Acri i Monako, Hrabiną San Leo, Opiekunką Nowej Hirshbergii, Wielką Panią Włodyką na Kiriańskich Terytoriach Arktycznych, Pani na Targówkach, Kirianopolu, Kanugradzie, Los Alexos, Robotniczogradzie, Ivanowie, Sofii, Éłłё i Brungenburgu, et cetera; et cetera.

• Kocham to! 1

Opublikowano
Godzinę temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Spójrzmy prawdzie w oczy - po Pani zdjęciu mogę stwierdzić, że w porównaniu do moich młodych żon jest Pani solidnym milfem. 

Barhirze,

zachowaj należyty szacunek wobec mojej żony i powstrzymaj się przed takimi i podobnymi grubiańskimi określeniami, nawet jeśli wśród Twoich noffych żon są one na porządku dziennym. Nie każ mi prosić ponownie.

• Kocham to! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Na prośbę Brata Bolka zaprzestaje komentowania wyglądu Krolowej Kirów. 

• Sigma 1

Opublikowano
58 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

A na moją prośbę kilka dni temu nie było można? 😭

Myślałem, że to taki flirt... 

• Cringe 1
  • Podejrzane 1

Opublikowano
17 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

BRAVO ZULU I 67+ LAT RAZEM DLA SUŁTANA I TEJ NO 2. SUŁTANKI

Bardzo dziękujemy. 

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp