Elina az Ruzmari-Emre 64 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Dzisiaj otwieramy firmę ARAL&CRUX Partnership to czyli będzie tam Spółka Partnerska, w tym dostaliśmy zielone światło na tą ekspansję na ten kraj i rozwój no tej filia w kraju Ludowej Republice Magnifikatu w Gminie Batawii, w tym już od dzisiaj już funkcjonuje ta firma otwarta. W tym więcej w linku podaję: 1
Elina az Ruzmari-Emre 64 Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja OŚWIADCZYNY W tym ARAL VINCULAN AG informuję dla ARAL&CRUX Partnership o tej przenosinach w tym się zbliża się do poprawek umowa wcześniejsza umowa została przez inne prawo przez Sarmackie bo uznaliśmy że za grożeniem tego prawa Sarmackiego bo tam groziła dla mnie (banicja/ 6 miesięcy pozbawienia wolność) dla mnie @Elisa von Rozmarinowa i także dla mojej firmy ARAL w Księstwie Sarmackim w tym przepraszamy za utrudnienia przez tą starą umowę a teraz będzie lepsza tą stara umowę trzeba poprawić aby sie dostosować do nowych standartów bo nasza firma jest w ARAL VINCULAN AG w Związku Winkulijskim i dla Ludowej Republice Magnifikatu to trzeba poukładać tą umowę nową-starą. WIĘCEJ INFORMACJI W: https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?p=418753&hilit=ARAL#p418753 PIECZĄTKA 1
Rekomendowane odpowiedzi