Elisa von Rozmarinowa 42 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja WNIOSEK Ja wnioskuję o obywatelstwo II FN, w tym ja Ślubuję na Konstytucję II FN i jej świętość prawa a także Traktatu NUI. 2
August de la Sparasan 859 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) Szanowna Wnioskodawczyni, Obywatelstwo nadałem. Proszę jednak o złożenie ślubowania wedle poniższego wzoru, do której to przysięgi dołączyć można formułę religijną. Mam pewność, że Szanowna ślubowanie złoży, dlatego już przed tym przychyliłem się do wniosku, niemniej proszę o dopełnienie tej drobnej formalności. Cytat Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa. DW: @Elisa von Rozmarinowa Edytowane 3 Maja przez August de la Sparasan 1 2 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Elisa von Rozmarinowa 42 Opublikowano 4 Maja Autor Opublikowano 4 Maja 8 godzin temu, August de la Sparasan napisał: Szanowna Wnioskodawczyni, Obywatelstwo nadałem. Proszę jednak o złożenie ślubowania wedle poniższego wzoru, do której to przysięgi dołączyć można formułę religijną. Mam pewność, że Szanowna ślubowanie złoży, dlatego już przed tym przychyliłem się do wniosku, niemniej proszę o dopełnienie tej drobnej formalności. DW: @Elisa von Rozmarinowa Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa. 2
August de la Sparasan 859 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja A zatem serdecznie dziękuję i witam wśród Obywateli II Federacji Nordackiej! 1 2 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Rekomendowane odpowiedzi