Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem na ile Towarzysz Operar życzy sobie takich niewiele wnoszących treściowo postów, najwyżej przeniosę do archiwów. Przyszedłem tylko pogratulować Magnifikatowi dołączenia do nordackiej rodziny forumikowej i wyrazić uznanie dla odradzających się i przeklajanych struktur państwowych. Kirianii zajęło to wiele lat, a i tak w sumie wszystkiego nie przekleiłem, podczas gdy LRM ma już po paru dniach parę najważniejszych wątków. Baza.

• Kocham to! 2

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Drogi Bolesławie,

dziękuję za wyrazy uznania, miło z Twojej strony.

Wszystkie komentarze chętnie przeczytam, zwłaszcza jeśli dotyczą czegoś miłego lub praktycznego.

Planuję stopniowo przenieść najważniejsze instytucje i jednocześnie na nowo przemyśleć ich znaczenie i przydatność. Rozpocząłem od pierwszej wersji struktury subforum i części kwestii gospodarczych.

Swoją drogą mam ważenie, że obrazek, który umieściłem w tym wątku się nie wyświetla: 

W najbliższym czasie będę kontynuował przenoszenie pozostałych struktur nie tylko państwowych w rozumieniu administracyjnym, ale i tych, które można usytuować między innymi  w obszarze działalności partyjnej i kulturalnej.

Liczę na to, że relacje z II Federacją Nordacką w naturalny sposób będą częstsze.

Spodziewam się również, że polityczna obecność Ludowej Republiki Magnifikatu na tym forum przyczyni się przede wszystkim w pozytywny sposób do budowania pokoju i prewencji względem niepotrzebnych lub nieuzasadnionych eskalacji na Nordacie.

• Kocham to! 2
Opublikowano
6 minut temu, Tarsycjusz Operar napisał:

Swoją drogą mam ważenie, że obrazek, który umieściłem w tym wątku się nie wyświetla: 

.

Rzeczywiście, jest tu jakiś problem. Próbowałeś wrzucić na kustosza a potem wkleić link?

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Znaczy ja go widzę. Chyba, że jest drugi obrazek, ale mi wyświetla się normalnie jeden.

• Wow 1
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego