Ewe Novak 57 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Nie jesteście Zjednoczonymi SIłami, jesteście kiryjskim wojskiem i tylko Monarchie Kiryjską reprezentujecie. 2
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia Oho, widzę duch wolności wypowiedzi i nadużywanie uprawnień administratorskich dalej w modzie wśród kliki rządzącej XD
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Przenoszenie postów wysłanych w wątku dla wojskowych? Skhandal!!!! Gdzie wolność słowa?!?! Nadużycie, skhandal, mówię, skhandal!!! Bestialstwo!!! 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia 3 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Przenoszenie postów wysłanych w wątku dla wojskowych? Skhandal!!!! Gdzie wolność słowa?!?! Nadużycie, skhandal, mówię, skhandal!!! Bestialstwo!!! Stary jakbym ja ci tak zrobił miesiąc temu to byś dostał płynnej i agresywnej sraczki, a mi się dziwisz, że tak myślę? XDDD Załosne
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Teraz, Waksman napisał: Stary jakbym ja ci tak zrobił miesiąc temu to byś dostał płynnej i agresywnej sraczki, a mi się dziwisz, że tak myślę? XDDD Załosne Jakbyś mi zrobił co? Przeniósł post z wątku dla grupy osob do której nie należę? 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia 8 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Jakbyś mi zrobił co? Przeniósł post z wątku dla grupy osob do której nie należę? Tak właściwie jakbym ci zrobił cokolwiek tego typu. Wtedy miałeś (i chyba dalej masz) jakąś intensywną owulację i szczekałeś na każde nasze działanie więc jakby xd
Rekomendowane odpowiedzi