Erik Otton von Hohenburg 182 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Pozwolę sobie zaproponować rodzaj drobnej zabawy w światotwórstwo - wspólnie postaramy się znaleźć lub raczej stworzyć najlepszą, najbardziej realistyczną i najlepiej oddającą klimat naszego kraju grafikę - naszą kulturę, historie, geografię i krajobraz. Skoro mamy ku temu odpowiednie narzędzia, czemu mielibyśmy się ograniczać jedynie do suchego tekstu i zdjęć że stocka? 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Nwm jak się czuję z używaniem ejaj (kiedyś używałem, wiem, nawróciłem się), ale jeśli to ma służyć Większemu Celowi to mógłbym się przyłączyć. W dniu 16.04.2026 o 21:01, Erik Otton von Hohenburg napisał: Wspólnie postaramy się znaleźć lub raczej stworzyć najlepszą, najbardziej realistyczną i najlepiej oddającą klimat naszego kraju grafikę - naszą kulturę, historie, geografię i krajobraz. Może coś z tym Winkulijskim Rombem? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Artur Kardacz 150 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Uwzględniając wpisy z przewodnika po mieście, poprosiłem o wizualizację naszej stolicy. Zastosował kilka moich sugestii i nie wygląda to najgorzej. Trochę zbyt dosłownie potraktował Stadion Narodowy, odnosząc się chyba do naszego realnego, aczkolwiek idzie to przeboleć. https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/forum.winkulia.eu/showthread.php@tid=5385.html Edytowane 20 Kwietnia przez Artur Kardacz 2 1 #PrzywróćmyNormalność #PreczZGłupkami
Alfred Fabian von Tehen-Dżek 90 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Cytat Nwm jak się czuję z używaniem ejaj (kiedyś używałem, wiem, nawróciłem się), ale jeśli to ma służyć Większemu Celowi to mógłbym się przyłączyć. Nie rozumiem tego "wstrętu" do AI. Istnieje, nie zniknie i nie rozumiem, dlaczego nie mielibyśmy z niego w sposób rozsądny korzystać.... Sam przemyślę, co można wyczarować 1
Burek 1 191 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Właśnie AI potrafi tfforzyć praffdziffą sztukę, vide m2-res_480p.mp4 2
Rekomendowane odpowiedzi