Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Zwierzogród, dnia 12 kwietnia 2026 roku N O T A D Y P L O M A T Y C Z N A ws. przedłożenia wyniku referendum niepodległościowego Szanowny Panie Spikerze, może i pozbawiliście mnie godności, dobrego imienia i obywatelstwa, ale nie pozbawiliście mnie ani poczucia obowiązku wobec IV Republiki, ani nie pozbawiliście mnie odpowiedzialności, którą za nią ponoszę. Wobec tego przedkładam przed Wysoki Kongres niniejszą notę w której zamieszczam oficjalne wyniki referendum niepodległościowego, które odbyło się na terenie IV Republiki Muratyki w dniach 11 - 12 kwietnia 2026 roku. Robię to jako PREZYDENT IV REPUBLIKI MURATYKI - od dnia dzisiejszego nie uznajemy władzy sądowniczej II Federacji Nordackiej. Skoro wybraliście "the hard way", to się bawcie. My wychodzimy. Nara! W Y N I K I R E F E R E N D U M N I E P O D L E G Ł O Ś C I O W E G O Frekwencja - 75% ZA NIEPODLEGŁOŚCIĄ - 100% (3 głosy za) PRZECIW NIEPODLEGŁOŚCI - 0% (0 głosów przeciw) WSTRZYMAŁO SIĘ - 0% Stwierdzam, że IV Republika Muratyki opuszcza struktury II Federacji Nordackiej. Edytowane 12 Kwietnia przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi