• Lubię to 1
  • Kocham to! 5
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
NAP
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

NORDAWIZJA 2026 [KONKURS NA MIASTO-ORGANIZATORA]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: dowolne

•   Zaimki: dowolne

Siema. W ramach planów reaktywacji formatu konkursu piosenki nordackiej - Nordawizji, otwieram już teraz konkurs ofert na organizatora tegorocznej edycji. Poproszę zainteresowane miasta o przesyłanie ofert organizacji konkursu na swojej arenie.

Wymagania zgłoszenia:

• zgłaszane miasto leży na Kontynencie Nordackim,
    • przesłanie pełnej oferty omawiającej każdy z punktów od A. do I.

Każde z miast zainteresowanych może dokonać zgłoszenia poprzez zamieszczenie postu w niniejszym wątku w terminie do któregośtam kwietnia. Zgłoszenie musi uwzględniać rozwinięte informacje o których mowa jest poniżej. 

Komitet Organizacyjny informuje, że dokona wyboru uwzględniając kryteria o których mowa jest poniżej. Dokonana ocena kandydatury będzie bazować wyłącznie na informacjach wskazanych przy zgłoszeniu. Organizator nie będzie uwzględniać w procesie decyzyjnym informacji niezawartych w zgłoszeniu. Wyboru dokona panel ekspercki powołany przez Organizatorów. 

Przykładowa oferta: https://kustosz.stempel.org.pl/1048/100664266041853171.pdf

Co powinno się znaleźć w ofercie?

A. Informacje o mieście
    W tej części powinny być umieszczone podstawowe miejsce - położenie, liczba ludności. Ponadto warto byłoby umieścić informacje na temat historii miasta (przedinternetowej i współczesnej internetowej). Przydatne będę informacje na temat klimatu narracyjnego miasta.

B. Informacje o arenie
    W tej części wymaga się informacji na temat proponowanej areny. Jej nazwa, jej codzienne przeznaczenie. Wielkość, oraz krótki opis.

C. Baza hotelowa
    Gospodarz powinien zapewnić odpowiednią ilość miejsc hotelowych dla delegacji składającej się z przedstawicieli Fundacji Nordawizji, przedstawicieli mediów, sponsorów, uczestników, ekipy technicznej i wreszcie samych fanów. Stąd prosi się o opisanie sytuacji hotelowej w mieście, krótko.

D. Transport
    W jaki sposób dostać się do miasta? Czy w obrębie miasta funkcjonuje transport miejski? Czy jedyny dostępny transport to bryczka?

E. Korzyści dla miasta
    Jakie miasto będzie miało korzyści z tego, że Nordawizja przyjedzie akurat do tego miasta?

F. Korzyści dla Nordawizji i Spółki Akcyjnej Utopia
    Co zyska Nordawizja i organizator na zorganizowaniu koncertu w tym mieście?

G. Wizja współpracy z organizatorami Nordawizji
    Po prostu - przedstawiciel/e miasta-gospodarza wejdą w skład grupy organizacyjnej Nordawizji. Jak przedstawiciel/e miasta widzą więc współpracę z organizatorem

H. Wizja konkursu
    Jeżeli przedstawiciele miasta mają już na tym etapie wizję co do tego jak oni widzą Nordawizję, w jakim klimacie utrzymaną lub jak widzą swoje działania narracyjne w tym zakresie itp - należy je uwzględnić.

I. Inne
    Inne istotne informacje, które osoba zgłaszająca chce przekazać.

• Lubię to 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png