Lars Solberg 2 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Dobry wieczór. Jak widać jestem tu nową osobą i dopiero zaczynam przygodę w tym oto przepięknym miejscu. Zwie się Lars Solberg. Prowadzę od niedawna małą sieć marketów, poświęciłem temu przedsięwzięciu dosyć dużo czasu, mam nadzieję, że sieć marketów zacznie się jak najszybciej rozrastać. Moim zainteresowaniem jest głównie Polityka oraz Ekonomia Już zza młodu spędzałem wolny czas nad poszerzaniem wiedzy w tych dziedzinach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 7 Września 2021 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Witamy serdecznie na pokładzie tej przeciekającej łajby. Jako że reformy dią pełną parą jestem pewny że odnajdzie się pan w naszej polityce. Co do ekonomi to też coś się znadzie ale na to trzeba będzie jeszcze poczekać gdyż narazie reformy ogarniają zagadnienia czysto polityczne. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 8 Września 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 8 godzin temu, Lars Solberg napisał: Prowadzę od niedawna małą sieć marketów, poświęciłem temu przedsięwzięciu dosyć dużo czasu, mam nadzieję, że sieć marketów zacznie się jak najszybciej rozrastać. Liczę na żabkę w wydaniu mikronacyjnym. Tego jeszcze nie grali ? 8 godzin temu, Lars Solberg napisał: Moim zainteresowaniem jest głównie Polityka oraz Ekonomia Ja zachęcam i serdecznie zapraszam w takim razie do wstąpienia w szeregi partii "muratycka demokracja", jeśli oczywiście jest Pan demokratą i odpowiada się za demokratycznym ustrojem dla Muratyki ? 6 godzin temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Witamy serdecznie na pokładzie tej przeciekającej łajby. Aj tam od razu przeciekającej. Na powierzchni się utrzymujemy, nie toniemy - wręcz przeciwnie! ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymoteusz Piechota 40 Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Witam. Tymoteusz Dostojewski vel Piechota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Solberg 2 Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 W dniu 7.09.2021 o 21:31, Albert Fryderyk de Espada napisał: Witamy serdecznie na pokładzie tej przeciekającej łajby. Jako że reformy dią pełną parą jestem pewny że odnajdzie się pan w naszej polityce. Co do ekonomi to też coś się znadzie ale na to trzeba będzie jeszcze poczekać gdyż narazie reformy ogarniają zagadnienia czysto polityczne. Nie wydaje mi się by ta "łajba" tonęła. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 9 Września 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Nie no, kilka dziur jest, ale to takie mega proste, do załatania ? @Lars Solberg to jakie ma Pan plany na działalność w Muratyce? Raczej polityka czy raczej coś innego? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Solberg 2 Opublikowano 10 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 W dniu 9.09.2021 o 21:24, Waksman napisał: Nie no, kilka dziur jest, ale to takie mega proste, do załatania ? @Lars Solberg to jakie ma Pan plany na działalność w Muratyce? Raczej polityka czy raczej coś innego? Planuję po woli wkraczać w sferę polityki, ale nie można zapomnieć także o swym małym "biznesie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 10 Września 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 No ba, że nie można. A jak się ten pana biznesik nazywa? Bo tak w sumie mało u nas tych małych sklepików... Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi