azaroth 25 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Proszę o przyznanie mi Alfred Józef Potocki Obywatelstwa Federacji Nordackiej 2 Alfred Jóżef Potocki Ambasador Księstwa Sarmacji
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Kocham Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 2 godziny temu, azaroth napisał: Proszę o przyznanie mi Alfred Józef Potocki Obywatelstwa Federacji Nordackiej hej ty Alfred Józef Potock musi zlozyc pSSysiege Obywatelstwa Federacji Nordackiej "Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa" mozesz dodac formula religijna jesli chce pozdro 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 184 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: hej ty Alfred Józef Potock musi zlozyc pSSysiege Obywatelstwa Federacji Nordackiej "Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa" mozesz dodac formula religijna jesli chce pozdro Ale to jest Alfred Józef Potocki a nie Alfred Józef Potock
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, Burek napisał: Ale to jest Alfred Józef Potocki a nie Alfred Józef Potock przepraszam, to się nie powtórzy Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Ale jaki potok? Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 5 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: hej ty Alfred Józef Potock musi zlozyc pSSysiege Obywatelstwa Federacji Nordackiej "Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa" mozesz dodac formula religijna jesli chce pozdro Naruszanie powagi urzędu, wizisz mie?
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, Waksman napisał: Naruszanie powagi urzędu, wizisz mie? naruszenie powagi urzędu to było przy grożeniu kongresmenowi Henrykowskiemu za poprzedniej kadencji 😭 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: naruszenie powagi urzędu to było przy grożeniu kongresmenowi Henrykowskiemu za poprzedniej kadencji 😭 No to zajebiste wzorce masz, gratulacje, bo wtedy szczekałeś dość głośno 🤨
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego To pewnie tylko popijawa jeszcze nie zeszła, zdarza się. x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
azaroth 25 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa 3 Alfred Jóżef Potocki Ambasador Księstwa Sarmacji
azaroth 25 Opublikowano 9 Marca Autor Opublikowano 9 Marca Ponawiam prośbę 2 Alfred Jóżef Potocki Ambasador Księstwa Sarmacji
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Nadano, przepraszam za zwłokę. DW: @azaroth 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Rekomendowane odpowiedzi