karol flibustier keane 89 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Skoro zajmujemy się promocją kraju, to opiszmy, czym jest w Nordacie region i jakie zawiera szczególne cechy, że warto go promować do zdobycia nowych! To akurat koresponduje dobrze z wątkami z działu promocji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 266 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia No nie wiem dla mnie to po prostu taka własna mikronacja w mikronacji masz tam własną flagę, herb, rząd, prawo i swobodę narracji. Czego chcieć więcej? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 692 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Damiano Robingren napisał: No nie wiem dla mnie to po prostu taka własna mikronacja w mikronacji masz tam własną flagę, herb, rząd, prawo i swobodę narracji. Czego chcieć więcej? Fakt, chociaż ja bym to nazwał taką "małą ojczyzną". I to jest w sumie piękne, że pomimo takiej różnorodności tworzymy jedno państwo, i to przez tak długo. To powinno być naszym atutem - bo każdy znajdzie coś dla siebie. Ja to tak czuję. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 89 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) To trafne spostrzeżenie! Ale nie zamyka pytania, bo czy tak to faktycznie tu jest realizowane? Jakoś ja widzę państwa stowarzyszone, czy członkowskie, regionalizmów nie dostrzegam poza małą wyspą, bardzo zachłanną na inne małe wyspy. Edytowane 31 Stycznia przez karol flibustier keane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 266 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Bo w praktyce regionalizm prowadza się głównie do Kirii i Muratyki, reszta to małe lub uśpione byty 😕 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 692 Opublikowano 31 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, karol flibustier keane napisał: Ale nie zamyka pytania, bo czy tak to faktycznie tu jest realizowane? Cóż, to zależy od tego jaką narrację przyjmie organ federalny, który te regiony wszystkie spaja. Bo regiony same w sobie jakoś dają radę w budowaniu tego swojego ducha narodowego, ten ogólnofederalny... Cóż, chyba jakiś jest. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi