• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Jak oceniasz obecne systemy informatyczne II Federacji Nordackiej?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz obecne systemy informatyczne II Federacji Nordackiej?

• Bardzo dobrze
      1
    • Dobrze
      4
    • Średnio/obojętnie/nie mam zdania
      2
    • Źle
      1
    • Bardzo źle
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli można i nikomu to nie przeszkadza (a jeśli przeszkadza, to trudno), pozwolę sobie zorganizować tu drobną ankietę, abyśmy wiedzieli, na czym stoimy. Wybaczcie ubogość opcji itd. Zapraszam serdecznie każdego użytkownika forum do udziału. To zajmuje tylko dwie sekundy, a może dostarczyć ciekawych wyników.

• Lubię to 1
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499822879.png

Opublikowano
  •   Zaimki: dowolne

•   Zaimki: dowolne

Ankieta jest na temat forum (jak sugeruje tytuł wątku) czy o systemach ogólnie (jak w tytule ankiety)?

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

•   Zaimki: męskie
    48 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Ankieta jest na temat forum (jak sugeruje tytuł wątku) czy o systemach ogólnie (jak w tytule ankiety)?

Wydaje mi się że intencją większości wątków Nordackiego stołu było zclicbaitowanie forumowiczów.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

2 godziny temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Tak.

• Haha 1
    NordNET:
    augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:
    August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499822879.png

Opublikowano
  •   Zaimki: żeńskie

•   Zaimki: żeńskie

Moim zdaniem to są podzielone jak widzę z tego ankiet to pokazuję mieszaną opinię na ten temat po remisie, w tym widzę z ankiet jest podzielone zdania ze strony forumowiczów. Jak pokazuję na tym zrzucie ekranu w tym widzę że jest wynik remis = kompromism w tej sutyacji jak się znaleźliśmy. W tutaj się zgodzę do faktu z tym zdaniem "zclicbaitowanie forumowiczów" na ten temat

image.png.75b1165166a2c315c09bb29c744b891e.png

200500633_Dodajnagwek(1).png.30717e00cea234a2166d2d60207090df.png

1440.png antipixel_nordacka.png.0b930ea848f273b4ff6fc72e2a57ee92.png 100464293790614696.png Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego antipixel_beatudza.png.5ffcbb31fa3187f9dfd5fd7b3ec51d1d.png