• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Jakich postaw polityków oczekuje ludność Nordaty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

•   Zaimki: męskie

Działalność polityczna jak wiadomo, jest pewną formą ustawodawstwa i usługodawstwa. A usługi mają swoje specyficzne zasady wynikające z tradycji, zwyczaju, czy.... fobii! To jakich postaw oczekuje się po usłudze prowadzenia polityki, tej zasadniczej, prowadzącej do gromadzenia władzy i zarządzania v-krajem? Czy polityk to musi być multiorkiestra do wszystkiego, czy może specjalista od politologii, a może wódz? Jak to widzimy? Czy ktoś pomyślał nad swoim pragnieniem, jaki powinien być polityk idealny?

Edytowane przez karol flibustier keane
    • Lubię to 1

Opublikowano
  •   Zaimki: dowolne

•   Zaimki: dowolne

Główny problem polityki II FN: nieważne kto rządzi, nieważne jaka partia wygra wybory, władza realizuje dalej tę samą politykę. Po co nam wybory, skoro nic nie zmieniają? W opozycji ludzie mówią różne rzeczy, ale jak już dorwą się do stołków, to robią to samo co poprzednicy wprowadzając kosmetyczne zmiany. Przydałaby się jakaś narracyjna oś rywalizacji politycznej, ale takich rzeczy nie da się inscenizować ani odgórnie nakazać. RIP bozo.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
  •   Zaimki: nijakie

•   Zaimki: nijakie

Myślę, że fajnie by było, jakby osoby polityczne nie dostawały ciągle focha i nie rzucały paszporcikami

Edytowane przez Burek